Lenka Olbertová

Datum narození: 27. 2. 1984
Místo narození: Bruntál
Míry: 91-60-88
Výška: 173 cm
Profese: modelka, moderátorka, podnikatelka,
Znamení: Ryby

Související celebrity

Životopis

Modelka Lenka Olbertová, která též moderuje a podniká, si v létě 2019 vzala elitního fotbalového obránce Davida Limberského.

Odmalička závodně tancovala. Několikrát se stala mistryní republiky. Od patnácti se Lenka Olbertová účastnila soutěží krásy, mj. uspěla na Miss Léto, Miss Eurosport či Miss Bikiny Talent International v Číně. Věnovala se modelingu, a to i v zahraničí, ale kvůli škole zůstala v Česku.

Po maturitě na gymnáziu Lenka Olbertová vystudovala magisterský program na Masarykově univerzitě v Brně. Má za sebou moderátorskou školu a ráda by se uplatnila jako televizní moderátorka nebo tisková mluvčí.

K modelingu ale Lenka Olbertová nepřestala mít blízko. Jako produkční organizuje módní přehlídky, dělá choreografie, styling na focení, make-up, dále pak moderuje a podniká. Navíc ještě také pomáhá s nadací Andree Verešové.

S fotbalistou Davidem Limberským se na veřejnosti poprvé ukázala v létě 2017, a to na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech. Jak se ti dva seznámili? „Poprvé jsme se viděli před pár lety v Jeseníkách, kde jsem moderovala soutěž krásy. David byl v porotě spolu s Petrželou a Rajtoralem. Já tyhle jména neznala…,“ prozradila v říjnu 2017 Lenka Olbertová pro isport V ROZHOVORU, KTERÝ NEJDETE ZDE.

Ve volném čase pár rád chodí na procházky, na dobré večeře, do kina. Lenka Olbertová a David Limberský společně též sportují, hrají tenis, badminton, golf. Ale také si rádi změří síly na Playstationu při závodech aut. Své ANO si řekli v létě 2019.

O LENCE OLBERTOVÉ ČTĚTE ZDE>>

S oběma dětmi Davida Limberského se podle slov Lenky Olbertové má ráda, stejně jako ony ji. Kráska sama byla sice již jednou vdaná, ale s podnikatelem Šimonem Leitnerem děti neměli. Jejich svazek vydržel dva roky.

 

Další Osobnosti

zobrazit profil Josef Lukášek
Josef Lukášek
zobrazit profil Nora Mojsejová
Nora Mojsejová
zobrazit profil Karel Janák
Karel Janák
zobrazit profil Jiří Šír
Jiří Šír
zobrazit profil Jan Žižka
Jan Žižka
zobrazit profil Roman Štabrňák
Roman Štabrňák
zobrazit profil David Smoljak
David Smoljak