Jiří Laštovka

Jiří Laštovka

Datum narození: 21. 7. 1978
Datum úmrtí: 8. 2. 2018
Profese: herec
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Herec Jiří Laštovka, známý zejména z televizních seriálů Ordinace v růžové zahradě či Policie Modrava, zemřel ve věku teprve 39 let.

Milovníci divadla, tedy zejména dětské publikum, mohli Jiřího Laštovku vidět na scénách Divadla Minor, Studia Ypsilon, A studia Rubín nebo na Letních shakespearovských slavnostech.

JIŘÍ LAŠTOVKA - ZAHRÁL SI I S MALÁTNÝM

Na televizní obrazovce se Jiří Laštovka prvně objevil v komedii Giro di vita (2001) s Zuzanou Stivínovou a Barborou Hrzánovou v hlavních rolích. Na stříbrném plátně debutoval drobnou rolí v americkém romantickém snímku Princ a já 2 (2006).

Diváci si na Jiřího Laštovku mohou pamatovat především ze seriálů, jako jsou Ordinace v růžové zahradě, Dokonalý svět, Clona, Policie Modrava, Mordparta či Polda. Většinou ztvárnil pouze epizodní role.

Jiří Laškovka byl ženatý s režisérkou Adélou Laškovkovou Stodolovou.

O JIŘÍM LAŠTOVKOVI ČTĚTE ZDE>>

O hercově smrti informovalo divadlo Minor na svém facebooku. „Dozvěděli jsme se smutnou zprávu, že nás v uplynulých dnech opustil skvělý herec a kamarád Jiří Laštovka. Vzpomínáme na něj,“ uvedlo divadlo v sobotu 10. února 2018 po poledni. Podle informací Blesku se oběsil 8. února 2018 v domě, kde žil. Herci bylo pouhých 39 let.

 

Články o celebritě

Principál Cirku La Putyka Rosťa Novák v slzách: Ve věku 66 let mu zemřel blízký člověk Principál Cirku La Putyka Rosťa Novák v slzách: Ve věku 66 let mu zemřel blízký člověk Velké zdravotní problémy i zachraňování souboru Cirku La Putyka v době koronaviru, to je poslední ne... číst článek
Poslední rodinné snímky muzikanta Hlavatého (†50): Stihl poslední valčík s dcerou! Poslední rodinné snímky muzikanta Hlavatého (†50): Stihl poslední valčík s dcerou! Rodina a jeho nejbližší věděli, že Robert Hlavatý (†50) prohrává boj se zákeřnou rakovinou, ale stál... číst článek
Sebevražda módní návrhářky vévodkyně Kate: Dceři nechala krutý vzkaz! Sebevražda módní návrhářky vévodkyně Kate: Dceři nechala krutý vzkaz! Uznávaná módní návrhářka Kate Spade (†55) si v úterý vzala život. Za jejím rozhodnutím zřejmě stály ... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Golshifteh Farahani
Golshifteh Farahani
zobrazit profil Denisa Pfauserová
Denisa Pfauserová
zobrazit profil Tomáš Mrvík
Tomáš Mrvík
zobrazit profil Freddie Highmore
Freddie Highmore
zobrazit profil Dagmar Čárová
Dagmar Čárová
zobrazit profil Jan Kříž
Jan Kříž
zobrazit profil Štěpán Krtička
Štěpán Krtička
zobrazit profil Emilia Clarke
Emilia Clarke