Thomas Markle

Datum narození: 18. 7. 1944
Místo narození: Newport, Pensylvánie, USA
Profese: osvětlovač, kameraman
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Thomas Markle je otec manželky britského prince Harryho Meghan Markle. Pozornost médií poutají především jeho spory s dcerou.

Thomas Wayne Markle pracoval jako osvětlovač a kameraman. Získal Cenu Chicago/Midwest Emmy za své působení na televizním programu Made in Chicago. Oceněn byl též za práci na televizním seriálu General Hospital.

THOMAS MARKLE A SKANDÁL S PAPARAZZI

Se svou první ženou Roslyn Loveless se Thomas Wayne Markle seznámil na chicagské univerzitě. Manželé byli v letech 1964 až 1975, kdy se rozvedli. Měli spolu dceru Samanthu (narozena 1964) a syna Thomase (narozen 1966).

Meghan je dcera z jeho druhého manželství

Druhou manželkou Thomase Markleho byla v letech 1979 až 1988 sociální pracovnice Doria Ragland. Roku 1981 se jim narodila dcera Meghan, celým jménem Rachel Meghan Markle, která se stala herečkou. V květnu 2017 se Meghan provdala za britského prince Harryho, a tak z ní rázem byla vévodkyně ze Sussexu.

O THOMASOVI MARKLEM ČTĚTE ZDE>>

Pozdvižení, které v tisku téměř zastínilo samotnou svatbu, Thomas Markle způsobil, když se ze zdravotních důvodů - prodělal infarkt a zotavoval se z operace srdce - nemohl dostavit do Spojeného království na obřad. Novomanželům z domova v Kalifornii popřál, ať je provází láska a štěstí. Svatbu dcery Meghan, kterou před oltář přivedl princ Charles, a prince Harryho sledoval v televizi.

 

Články o celebritě

Sestra Meghan Markleové: Je to lhářka, cíleně mě očernila! Sestra Meghan Markleové: Je to lhářka, cíleně mě očernila! Vztahy v rodině Markleových jsou aktuálně snad ještě bouřlivější, než ty v rodině prince Harryho (38... číst článek
Harry si sype popel na hlavu: Meghanin vztah s otcem jsem zničil já! Harry si sype popel na hlavu: Meghanin vztah s otcem jsem zničil já! Mediální hádky a přestřelky mezi Meghan Markleovou (41) a jejím otcem, kameramanem Thomasem Marklem ... číst článek
5 nej šokujících odhalení z dokumentu Harryho a Meghan: Chladná Kate i nenávist k otci! 5 nej šokujících odhalení z dokumentu Harryho a Meghan: Chladná Kate i nenávist k otci! Dokument Harry & Meghan o životě britského prince a jeho americké manželky je konečně venku! Ale... číst článek

Další Ostatní

zobrazit profil Eva Varholíková-Rezešová
Eva Varholíková-Rezešová
zobrazit profil Radim Špaček
Radim Špaček
zobrazit profil David Smoljak
David Smoljak
zobrazit profil Radka Třeštíková
Radka Třeštíková
zobrazit profil Vojtěch Moravec
Vojtěch Moravec
zobrazit profil Jitka Bártů
Jitka Bártů
zobrazit profil Jakub Choura
Jakub Choura
zobrazit profil Dita Charanzová
Dita Charanzová