Petr Havlíček výživový poradce

Datum narození: 29. 4. 1969
Profese: výživový specialista, podnikatel
Znamení: Býk

Související celebrity

Životopis

Výživový poradce Petr Havlíček se zařadil mezi nejlepší a nejznámější specialisty svého oboru v Česku. Jeho klienty se staly i hvězdy, jako jsou Jiří Korn nebo Petra Kvitová.

Vystudoval obor zootechnika se specializací na potravinářské technologie Vysoké školy zemědělské v Brně. Nedlouho poté Petr Havlíček začal s výživou, a to jako odborný konzultant ve společnosti HC Compact a následně ve společnosti Energus.

PETR HAVLÍČEK - ROZHOVOR, JAK ZHUBNOU ZA 30 DNÍ

Od roku 2001 Petr Havlíček byl externím konzultantem společnosti Nutrend, šest let nato se stal jedním z předních odborníků časopisu Dieta a hlavním garantem soutěže Hubneme do plavek, od roku 2009 tváří a garantem projektu Změním se ZPMV.

V letech 2005 až 2013 Petr Havlíček zastával post odborného garanta a spolumoderátora pořadů Jste to, co jíte na TV Prima a Souboj v těžké váze na Prima Love s Kateřinou Cajthamlovou. V roce 2012 si založil vlastní společnost Centrum Petra Havlíčka.

S šéfredaktorkou časopisu Dieta Petrou Lamschovou Petr Havlíček napsal několik knih, mj. Superjídelníček, Jak se hubne v Čechách nebo Jde to i bez pšenice.

O PETRU HAVLÍČKOVI ČTĚTE ZDE>>

Klienty Petra Havlíčka se stali např. Kateřina Neumannová, Roman Šebrle, Lucie Hradecká, Petra Kvitová, Naďa Konvalinková, Jiří Korn nebo Ilona Csáková.

 

Další Osobnosti

zobrazit profil Markéta Šichtařová
Markéta Šichtařová
zobrazit profil Michal Jankovský
Michal Jankovský
zobrazit profil Dara Rolins
Dara Rolins
zobrazit profil Alena Buffon - Šeredová
Alena Buffon - Šeredová
zobrazit profil Karolína Erbanová
Karolína Erbanová
zobrazit profil Jan Šindelář
Jan Šindelář
zobrazit profil Diana Sixtová
Diana Sixtová
zobrazit profil Iva Marešová
Iva Marešová