Annamária d’Almeida

Datum narození: 30. 10. 1990
Profese: zpěvačka, vítězka soutěže The Voice Česko Slovensko2019
Znamení: Štír

Související celebrity

Životopis

Annamária d’Almeida, svěřenkyně porotce Kaliho, se v květnu 2019 stala vítězkou soutěže The Voice Česko Slovensko.

Se zpěvem Annamária d’Almeida začala už jako malá, zpívala v kostele žalmy. Její matka Veronika pochází ze Slovenska. S manželem Francisem, který se narodil v  africkém Beninu, se seznámila na vysoké škole ekonomické, kde oba studovali. Když se jim narodila Anička, žili společně na koleji.

V SuperStar A. d’Almeida pohořela

Už jako patnáctiletá se Annamária d’Almeida roku 2006 zúčastnila třetí řady pěvecké show TV Nova Česko hledá SuperStar. Do finále se neprobojovala.

Porota, kterou tvořili Ondřej Hejma, Ilona Csáková a Eduard Klezla, exotickou studentu arcibiskupského gymnázia Annamárii d’Almeidu přes její skvělé podání písně Power of Love od Celine Dion do dalších kol nepustila.

Annamária d’Almeida okouzlila diváky

Po třinácti letech se Annamária d’Almeida na Novu vrátila zpět. Porota (Vojtěch Dyk, Jana Kirschner, Josef Vojtek, Kali, do jehož týmu patřila) ji poslala do finále. V něm se díky přízni diváků v květnu 2019 stala vítězkou pěvecké soutěže The Voice Česko Slovensko.

Do studia chodil Aničku podpořit její mladší bratr Jean-Tier s jejich maminkou, kteří se též radovali z výhry, jejíž součástí bylo 75 tisíc euro.

 

Další Zpěváci

zobrazit profil Ellie Goulding
Ellie Goulding
zobrazit profil Lionel Richie
Lionel Richie
zobrazit profil zpěvačka Victoria
zpěvačka Victoria
zobrazit profil Tomáš Klus
Tomáš Klus
zobrazit profil Ivan Mládek
Ivan Mládek
zobrazit profil Sting (Gordon M. T. Sumner)
Sting (Gordon M. T. Sumner)