Tomáš Morávek

Tomáš Morávek

Profese: psycholog, lektor

Související celebrity

Životopis

Psycholog Tomáš Morávek, člen Českomoravské psychologické společnosti, je koučem pro oblast rozvoje manažerských a sociálních dovedností a působí také v seznamovací agentuře.

Vystudoval psychologii na Filozofické Fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Poté Tomáš Morávek absolvoval pětisethodinový sebezkušenostní psychoterapeutický výcvik SUR ve skupinové psychoterapii a specializační vzdělání na výběrových seminářích pražské psychoterapeutické fakulty.

TOMÁŠ MORÁVEK RADÍ, JAK ZAHNAT ČERNÉ MYŠLENKY

Několik let Tomáš Morávek pracoval na sexuologickém oddělení Psychiatrické léčebny Bohnice. Získal zkušenosti s výukou prevence sociálně patologických jevů na základních školách. Ve své psychologické praxi se zaměřuje na řešení osobních a pracovních problémů a témat souvisejících s osobním rozvojem.

Působí jako odborný poradce pro oblast vztahů v seznamovací agentuře a zároveň coby lektor manažerských a osobnostních dovedností - kouč pro oblast rozvoje manažerských a sociálních dovedností. Tomáš Morávek využívá svých zkušeností s profesní psychodiagnostikou.

Tomáš Morávek je členem Českomoravské psychologické společnosti.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Lukáš Kolářík
Lukáš Kolářík
zobrazit profil Radovan Vích
Radovan Vích
zobrazit profil Michaela  Sýkorová
Michaela Sýkorová
zobrazit profil Juraj Lelkes
Juraj Lelkes
zobrazit profil David Štolpa
David Štolpa
zobrazit profil Libor Baselides
Libor Baselides
zobrazit profil Stanley Tucci
Stanley Tucci
zobrazit profil Jakub Štědroň
Jakub Štědroň