Bronislav Schwarz

Bronislav Schwarz

Datum narození: 7. 10. 1966
Místo narození: Brno
Profese: politik hnutí Severočeši.cz, exposlanec, šéf městské policie
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Politik Bronislav Schwarz, který byl v letech 2013 až 2017 poslancem za hnutí ANO 2011, se ve volbách 2020 stal kandidátem hnutí Severočeši.cz v obvodu číslo 6 - Louny.

Absolvoval Vysokou vojenskou leteckou školu v Košicích a Vojenskou akademii v Brně. V letech 1986 až 1993 byl Bronislav Schwarz vojákem z povolání. Posléze vystřídal řadu pozic u PČR, a to od vyšetřovatele až po komisaře služby kriminální policie a vyšetřování. Roku 2007 se stal ředitelem Městské policie v Mostě.

BRONISLAV SCHWARZ KOUPIL DŮM ZA 200 TISÍC

V roce 2006 Bronislav Schwarz čelil trestnímu stíhání ze zneužití pravomoci veřejného činitele, porušení domovní svobody a omezování osobní svobody za to, že měl bez povolení vniknout do bytu, kde se našla varna drog.

Do politiky Bronislav Schwarz vstoupil ve volbách 2008. Do roku 2016 působil za hnutí Severočeši.cz v Zastupitelstvu Ústeckého kraje. V komunálních volbách 2010 se stal zastupitelem a záhy i radním města Lom. Post opakovaně obhájil.

Po dolní komory Bronislav Schwarz neúspěšně kandidoval ve volbách 2010. Křeslo ve Sněmovně získal v předčasných volbách 2013, po pádu vlády Petra Nečase. Tehdy se o něj ucházel na kandidátce hnutí ANO 2011. Poslancem byl do roku 2017.

Ve volbách 2020 Bronislava Schwarze hnutí Severočeši.cz, jehož předsedou se prvně stal roku 2014, vyslalo do boje o mandát v Senátu, a to za obvod č. 6 - Louny.

SEZNAM KANDIDÁTŮ PODLE OBVODŮ NAJDETE ZDE>>

O BRONISLAVU SCHWARZOVI ČTĚTE ZDE>>

Bronislav Schwarz je ženatý. S manželkou Markétou má tři děti.

O SENÁTNÍCH VOLBÁCH 2020 ČTĚTE ZDE>>

 

Další Moderátoři

zobrazit profil Anna Wetlinská
Anna Wetlinská
zobrazit profil Marie Retková
Marie Retková
zobrazit profil Brigita Zlámalová
Brigita Zlámalová
zobrazit profil Martina Gavriely
Martina Gavriely
zobrazit profil Mirka Čejková
Mirka Čejková
zobrazit profil Halina Pawlovská
Halina Pawlovská
zobrazit profil Tomáš Kraus
Tomáš Kraus
zobrazit profil Martina Kociánová
Martina Kociánová