Petr Brábník

Petr Brábník

Datum narození: 27. 3. 1969
Místo narození: Chlumec nad Cidlinou
Profese: strojař, kandidát do Senátu ve volbách 2020
Znamení: Beran

Související celebrity

Životopis

Strojař a vášnivý motorista Petr Brábník se v senátních volbách 2020 stal kandidátem na křeslo v horní komoře v obvodě číslo 45 - Hradec Králové, a to za hnutí Trikolóra.

Po maturitě na strojírenském oboru mechanik seřizovač pro obráběcí stroje a linky Petr Brábník pracoval mj. v ČKD Hradec Králové, v Synthesii Semtín, v Armádě ČR či v pojišťovně Kooperativa. Následně se osamostatnil a jako OSVČ působil např. v pohostinství a 22 let dělal pojišťovnictví a finanční poradenství.

Do politiky se Petr Brábník zapojoval na lokální úrovni za ODS. V roce 2019 se stal členem hnutí Trikolóra, které jej do voleb 2020 vyslalo zabojovat o post v Senátu za obvod č. 45 - Hradec Králové.

SEZNAM KANDIDÁTŮ PODLE OBVODŮ NAJDETE ZDE>>

Jeho koníčkem a velkou vášní je motorismus. Petr Brábník sbírá, restauruje a staví motocykly, především italské. Jezdí motocyklové závody a je i jejich pořadatelem. Dále jej zajímá vojenská historie.

Petr Brábník je rozvedený. Z tohoto svazku mu dva dospělé syny a je již i dědečkem. Řadu let žije se svou současnou přítelkyní.

O SENÁTNÍCH VOLBÁCH 2020 ČTĚTE ZDE>>

 

Další Ostatní

zobrazit profil Erika Bornová
Erika Bornová
zobrazit profil Otakar Petřina
Otakar Petřina
zobrazit profil Tina Pletánková
Tina Pletánková
zobrazit profil Anna-Marie Kánská
Anna-Marie Kánská
zobrazit profil Sylvie Jonáková
Sylvie Jonáková
zobrazit profil Jan Moravec
Jan Moravec
zobrazit profil Jiří Rozbořil
Jiří Rozbořil