Hana Hajnová

Hana Hajnová

Datum narození: 18. 7. 1985
Místo narození: Dačice
Profese: členka České pirátské strany, projektová manažerka
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Členka České pirátské strany Hana Hajnová do voleb 2020 vkročila jako jednička pirátské kandidátky v Kraji Vysočina, tedy adeptka na tamní hejtmanku.

Absolvovala obor Sociologie a evropská studia na Fakultě sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně. Již při magisterském studiu Hana Hajnová začala pracovat jako projektová manažerka v Jihomoravském inovačním centru.

Nejprve se Hana Hajnová věnovala zejména problematice strukturálních fondů - psaní a administrativa projektů či psaní a vedení mezinárodních projektů.

Úspěšně složila zkoušky k certifikaci projektových manažerů IPMA. Od roku 2012 Hana Hajnová začala spolupracovat se startupy (mj. konzultace podnikatelských záměrů, dotační poradenství) a podílet se na vytváření koučinkového schématu pro rozvoj zralých firem.

V komunálních volbách 2014 Hana Hajnová neúspěšně kandidovala za koaliční sdružení Společně pro Telč - Piráti a Zelení do tamního zastupitelstva. Do voleb 2020 ji vyslala Česká pirátské strana zabojovat o křeslo hejtmana Kraje Vysočina.

Pravidelně organizuje úklidové akce v rámci Ukliďme Česko a pádluje i kapitánuje na dračích lodích v Telči. Hana Hajnová by chtěla více zapojit telčské občany do rozhodování místní samosprávy, např. formou participativního rozpočtu, aby si sami mohli určit, jaké projekty by se měly realizovat.

Mezi koníčky Hany Hajnové patří kroket, tanec, snowboarding a knihy. Nejdůležitějšími hodnotami jsou pro ni svoboda a láska.

Hana Hajnová má dvě děti.

VŠE O KRAJSKÝCH VOLBÁCH 2020 NAJDETE ZDE>>

 

 

Další Ostatní

zobrazit profil Jaroslava Němcová
Jaroslava Němcová
zobrazit profil Common (Lonnie Rashid Lynn Jr.)
Common (Lonnie Rashid Lynn Jr.)
zobrazit profil Gábina Partyšová
Gábina Partyšová
zobrazit profil Eva Decastelo
Eva Decastelo
zobrazit profil Mirna Silajdžič
Mirna Silajdžič
zobrazit profil Jan Štoček
Jan Štoček
zobrazit profil Josef  Pravda
Josef Pravda
zobrazit profil Albert Samoura
Albert Samoura