Zdeněk Dvořák

Zdeněk Dvořák

Datum narození: 8. 7. 1983
Místo narození: Jihlava
Profese: starosta Dolní Cerekve, kandidát na hejtmana ve volbách 2020
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Bezpartijního Zdeňka Dvořáka si coby starostu Dolní Cerekve TOP 09, KAN a Koruna česká pro volby 2020 vybrali jako svou jedničku společné kandidátní listiny Kraje Vysočina.

Po gymnáziu v Jihlavě Zdeněk Dvořák absolvoval Fakultu jadernou a fyzikálně inženýrskou a posléze Fakultu stavební Českého vysokého učení technického v Praze. Pracoval zejména v soukromé sféře.

Úspěch ve volbách 2014 Zdeňku Dvořákovi vynesl funkci místostarosty městysu Dolní Cerekev, členem jehož zastupitelstva byl od roku 2010. Věnoval se mj. prorodinné a seniorské politice. V těchto oblastech jel také spoluautorem několika projektů.

Po volbách 2018 se Zdeněk Dvořák stal starostou Dolní Cerekev. Do voleb 2020 jej TOP 09, KAN a Koruna česká vyslali jako svého kandidáta na hejtmana Kraje Vysočina.

Je trenérem mládeže v házenkářském klubu TJ Dolní Cerekev a stal se organizátorem a vedoucím sportovní haly na největším házenkářském turnaji ve střední Evropě - Prague Handball Cup. Kromě házené jsou koníčky Zdeňka Dvořáka hasiči a rodina.

Zdeněk Dvořák je ženatý a má dvě dcery.

VŠE O KRAJSKÝCH VOLBÁCH 2020 NAJDETE ZDE>>

 

 

Další Politici

zobrazit profil Jiří Holubář
Jiří Holubář
zobrazit profil Josef Vacek
Josef Vacek
zobrazit profil Antonín Baudyš
Antonín Baudyš
zobrazit profil Kamala Harris
Kamala Harris
zobrazit profil Josef Mladý
Josef Mladý
zobrazit profil Vítězslav Jandák
Vítězslav Jandák
zobrazit profil Jan Jarolím
Jan Jarolím