Gabriela Kloudová

Gabriela Kloudová

Datum narození: 3. 2. 1982
Profese: politička, úřednice
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Gabriela Kloudová, v letech 2010 až 2014 pražská zastupitelka, se v roce 2020 provdala za tehdejšího předsedu ČSSD Jana Hamáčka.

Do politiky Gabriela Kloudová vstoupila v komunálních volbách 2010, a to za ODS. Přesto v roce 2013 kandidovala za volební blok Hlavu vzhůru Jany Bobošíkové. V Zastupitelstvu hlavního města Prahy od roku 2013 občanská demokratka setrvala jedno volební období. Působila mj. jako šéfka sekretariátu někdejšího premiéra Mirka Topolánka (ODS).

Kloudová zakotvila v dolní komoře

Do roku 2017 Gabriela Kloudová pracovala na Úřadu vlády České republiky a poté na ministerstvu vnitra. To měla podle informací médií v roce 2021 vyměnit za resort spravedlnosti. Údajně šlo o post ředitelky kabinetu ministra spravedlnosti Pavla Blažka (ODS).

Nakonec Gabriela Kloudová našla práci ve Sněmovně. Pod svá křídla si ji vzal coby asistentku poslanec Pavel Bělobrádek, exšéf lidovců.

O GABRIELE KLOUDOVÉ ČTĚTE ZDE>>

V roce 2020 se Gabriela Kloudová provdala za tehdejšího šéfa ČSSD Jana Hamáčka. Pro oba je to druhý svazek. Jejím prvním mužem byl politik, podnikatel a vydavatel Jiří Vávra.

Mezi partnery Gabriely Kloudové patřil exministr a vlivný sociální demokrat Karel Březina, lobbista Marek Dalík nebo dlouholetý starosta Prahy 13 David Vodrážka (ODS).

 

Další Všichni

zobrazit profil Vivien Babišová
Vivien Babišová
zobrazit profil Gabriela Kalábková
Gabriela Kalábková
zobrazit profil Kateřina Matásková
Kateřina Matásková
zobrazit profil Michaela Kadlecová
Michaela Kadlecová
zobrazit profil Lilia Khousnoutdinová
Lilia Khousnoutdinová
zobrazit profil Alena Bosáková
Alena Bosáková
zobrazit profil Leoš Středa
Leoš Středa
zobrazit profil Iva Uchytilová
Iva Uchytilová