Tati Gabrielle

Tati Gabrielle

Datum narození: 25. 1. 1996
Místo narození: San Francisco, Kalifornie, USA
Výška: 170 cm
Profese: herečka, zpěvačka
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Tati Gabrielle, vlastním jménem Tatiana Gabrielle Hobson, se proslavila rolemi v seriálech The 100 (Prvních 100), Chilling Adventures of Sabrina (Sabrinina děsivá dobrodružství) a You (Ty).

Navštěvovala školu umění v San Franciscu, kde zdokonalila své dovednosti v herectví, zpěvu a tanci. Po absolvování střední školy se Tati Gabriell rozhodla pro kariéru herečky a přestěhovala se do Los Angeles, aby mohla dále studovat.

V televizi Tati Gabrielle debutovala v roce 2015 jako Gaia v seriálu The 100 (Prvních 100). Poté se objevila v dalších populárních pořadech jako Zrůdno a Tajný život K.C.

Kromě role Gaiai Tati Gabrielle proslavila role Prudence v původním seriálu Netflix Chilling Adventures of Sabrina (Sabrinina děsivá dobrodružství) a Marienne Bellamy v seriálu You (Ty) též od Netflixu.

Jednu ze zásadních postav Tati Gabriell ztvárnila v akčním krimi seriálu Kaleidoskop podobně jako ve Frazer a v dobrodružném akčňáku Uncharted, který měl premiéru v únoru 2022. Zde se na place setkala s hollywoodskými hvězdami, jako jsou Antonio Banderas, Tomy Holland a Mark Wahlberg.

Kromě herectví se Tati Gabriell věnuje i namlouvání animovaných filmů, např. hitu Batman: The Doom That Came to Gotham, a také hudbě. Nazpívala několik písní pro seriál Sabrinina děsivá dobrodružství. V roce 2021 zabodovala v časopisu Forbes v anketě hollywoodských hvězd.

Tati Gabrielle, která je korejského a afroamerického původu, podporuje iniciativy DEI (Praelatura Sanctae Crucis et Operis Dei, česky Boží dílo či zkráceně Dílo).

 

Další Herci

zobrazit profil Růžena Merunková
Růžena Merunková
zobrazit profil Kimberly Scott
Kimberly Scott
zobrazit profil Andrea Buršová
Andrea Buršová
zobrazit profil Russell Tovey
Russell Tovey
zobrazit profil Ivana Korolová
Ivana Korolová
zobrazit profil Harrison  Ford
Harrison Ford
zobrazit profil Rossano Rubicondi
Rossano Rubicondi
zobrazit profil Jenna Ortega
Jenna Ortega