Richard Genzer

Datum narození: 20. 12. 1966
Místo narození: Praha
Výška: 188 cm
Profese: herec, moderátor, komik
Znamení: Střelec

Související celebrity

Životopis

Richard Genzer, herec, moderátor a komik, se proslavil především díky pořadům Tele Tele a Partička. Zahrál si i v několika filmech.

Vystudoval taneční konzervatoř. Deset let Richard Genzer vystupoval se skupinou UNO. Ladný krok předvedl v muzikálech Krysař, Dracula nebo Tři mušketýři. Pak přibral a dostal se do televize.

RICHARD GENZER VE STARDANCE

Genzer vytvořil duo se Suchánkem

Spolu s Michalem Suchánkem, Veronikou Žilkovou a Josefem Cardou Richard Genzer bavil diváky na TV Nova v pořadu Tele Tele. Měli vlastní zprávy, parodii Teleblbís i seriál Kopečkovic.

Richard Genzer vytvořil nerozlučnou dvojici s Michalem Suchánkem a po konci Tele Tele spolu uváděli talk show MR. GS nebo soutěž Jsi chytřejší než páťák?

Posléze začal Richard Genzer vystupovat v improvizační show Partička právě s Michalem Suchánkem, Ondřejem Sokolem a Igorem Chmelou.

Rozvod Genzera a Finkové se protáhl

Vydali spolu i album Šlágry Boba a Toma. S Michalem Suchánkem zasedl v porotě talentové soutěže Talentmania. Richard Genzer si zahrál v druhém a třetím pokračování komedie Kameňák, v komedii Sněženky a machři po 25 letech nebo v romantice Láska za milion.

O RICHARDU GENZEROVI ČTĚTE ZDE>>

Richard Genzer byl manželem herečky a zpěvačky Lindy Finkové. Pár se ale rozešel kvůli jeho nevěrám. Mají spolu dceru Viktorii a syna Matyáše. Oba si našli nové partnery. Rozvedli se po letech tahanic.

 

Další Herci

zobrazit profil Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe
zobrazit profil Natália Germáni
Natália Germáni
zobrazit profil Renata Olárová
Renata Olárová
zobrazit profil Ashton Sanders
Ashton Sanders
zobrazit profil Monika Hilmerová
Monika Hilmerová
zobrazit profil Barbora Černá
Barbora Černá
zobrazit profil Miroslav Donutil
Miroslav Donutil
zobrazit profil Jaroslav Blažek
Jaroslav Blažek