Lucien Laviscount

Lucien Laviscount

Datum narození: 9. 6. 1992
Místo narození: Lancashire, Velká Británie
Profese: herec, zpěvák
Znamení: Blíženci

Související celebrity

Životopis

Lucien Laviscount se do povědomí zejména Britů dostal v roce 2007 v dramatu pro teenagery Grange Hill. Později se předvedl v několika tamních úspěšných televizních seriálech.

Svou hereckou kariéru Lucien Laviscount nastartoval v britské telenovele Coronation Street. Zviditelnil se v několika britských televizních seriálech, včetně Waterloo Road. V roce 2011 soutěžil v osmé sérii Celebrity Big Brother.

V roce 2013 se Lucien Laviscount přestěhoval do Spojených států, aby se mohl plně věnovat herecké profesi. Od té doby se objevil v několika amerických televizních seriálech, včetně Snatch. Pozornost na sebe upoutal také v seriálu společnosti Netflix Emily in Paris.

Lucien Laviscount si zahrál mj. v komedii Finále v Istanbulu (2014), v hororu Skryté zlo (2017), v komedii Tvoje, nebo moje Vánoce? (2022), ve sci-fi Last Sentinel (2023).

Kromě hraní se Lucien Laviscount věnuje zpěvu. Hudbu vydává na různých platformách. Objevil se v několika videoklipech, včetně písní Drunk Eda Sheerana či Black Magic skupiny Little Mix.

 

Další Herci

zobrazit profil Carmen Electra
Carmen Electra
zobrazit profil Viktor Preiss
Viktor Preiss
zobrazit profil Sasha Baron Cohen
Sasha Baron Cohen
zobrazit profil Marek Šimon
Marek Šimon
zobrazit profil Markéta Frösslová
Markéta Frösslová
zobrazit profil Šimon Bilina
Šimon Bilina
zobrazit profil Darija Pavlovičová
Darija Pavlovičová