Lucas Bravo

Lucas Bravo

Datum narození: 26. 3. 1988
Místo narození: Nice, Francie
Profese: herec, model
Znamení: Beran

Související celebrity

Životopis

Lucas Bravo se proslavil rolí Gabriela v romantickém tragikomickém seriálu z produkce společnosti Netflix Emily in Paris.

Absolvent American Academy of Dramatic Arts Lucas Bravo v showbyznysu začínal jako model. Na filmovém plátně debutoval v roce 2014 v komedii La Crème de la crème. V té době se objevil také v dramatickém seriálu Sous le soleil de Saint-Tropez.

Do povědomí široké divácké obce se Lucas Bravo dostal rolí Gabriela, jedné z klíčových postav seriálu z produkce společnosti Netflix Emily in Paris.

V americké produkci se Lucas Bravo poprvé předvedl v roce 2022 v tragikomedii Vstupenka do ráje (Ticket to Paradise) s Julií Roberts a Georgem Clooneym v hlavních rolích.

Hereckou příležitost Lucas Bravo dostal v britsko-italské komedii The Honeymoon a v britsko-maďarské tragikomedii Paní Harrisová jede do Paříže (Mrs. Harris Goes to Paris). Oba jsou z roku 2022.

Kromě práce před kamerou se Lucas Bravo věnuje hudbě. Od mládí hraje na kytaru. Je také aktivní na sociálních sítích a na platformách, jako je Instagram, kde má velké množství sledujících.

Mezi velké koníčky Lucase Brava patří vaření. Údajně zvažuje, herectví v budoucnu upozadnit či úplně pověsit na hřebík a nastartovat kulinářskou kariéru.

Lucas Bravo je synem bývalého francouzského fotbalisty Daniela Brava a zpěvačky Evy Bravo.

 

Další Herci

zobrazit profil Jiří Maryško
Jiří Maryško
zobrazit profil Juno Temple
Juno Temple
zobrazit profil Viktor Limr
Viktor Limr
zobrazit profil Václav Kotek
Václav Kotek
zobrazit profil Nina Jiránková
Nina Jiránková
zobrazit profil Anežka Rusevová
Anežka Rusevová
zobrazit profil Johnny Depp
Johnny Depp
zobrazit profil Jana Bernášková
Jana Bernášková