Zuzana Norisová

Datum narození: 24. 1. 1979
Místo narození: Malacky, Československo
Profese: herečka, zpěvačka
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Slovenská herečka Zuzana Norisová si pozornost českého publika získala rolí Terezy v hudební komedii Filipa Renče Rebelové. Zviditelnila se též díky účinkování v muzikálech.

Po bratislavské konzervatoři herečka Zuzana Norisová hostovala hned v několika slovenských divadlech. Roli Becky předvedla v Tomovi Sawyerovi, Chiffon pak v muzikálu Malý obchod hrůzy. Nastoupila i do televize, kde se ukázala v seriálu Horská služba nebo Velké srdce. Pak odjela do Česka.

ZUZANA NORISOVÁ A KALHOTKOVÁ NEHODA

Pražská premiéra muzikálu Pomáda, ve které měla hrát i Zuzana Norisová, se ale stále odsouvala. Chvíli se proto herečka živila jako servírka. Režisér Filip Renč jí poté nabídl hlavní roli Terezy v retro snímku Rebelové. Tato inscenace pak pokračovala i na divadelních prknech. S Filipem Renčem měla Zuzana Norisová také vztah.

Následoval muzikál Kleopatra, Tři mušketýři nebo Tajemství. Pravidelně vystupovala v pražském Hudebním divadle Karlín nebo v Divadle ABC. Ve hře Jak se vám líbí? si zahrála i se svou sestrou Soňou. Své umění Zuzana Norisová předvedla i v českých seriálech Letiště, Přešlapy, Dokonalý svět či Vinaři. Na hříšných rytmech se nesla v taneční soutěži StarDance.

O ZUZANĚ NORISOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Zuzana Norisová žila např. se slovenským muzikálovým talentem Jurajem Bernáthem. Toho se jí písní Zuzana snažil rozmluvit hudebník David Kraus, syn moderátora a baviče Jana Krause. Posléze se herečka s Jurajem Bernáthem rozešla a začala chodit se slovenským hercem Ondrejem KovaľemV únoru 2013 se páru narodila dcera Julie. V úroru 2021 přivedla na svět dceru Lilianu.

 

Články o celebritě

Další Herci

zobrazit profil Paul  Walker
Paul Walker
zobrazit profil Angelina Jolie
Angelina Jolie
zobrazit profil Anna Fixová
Anna Fixová
zobrazit profil Zoran Pingel
Zoran Pingel
zobrazit profil Nicholas Galitzine
Nicholas Galitzine
zobrazit profil Alexis Bledel
Alexis Bledel
zobrazit profil Magdaléna Zimová
Magdaléna Zimová