Jaromír Nosek

Datum narození: 1. 2. 1978
Místo narození: Jilemnice
Profese: herec
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Jaromír Nosek je rozený Moravák, který se chtěl dát na medicínu. Cesta ho však zavedla jinam, a to k herectví.

Vystudoval Gymnázium a chtěl se dát na medicínu. Život ho však zavál na hereckou cestu. Vystudoval brněnskou JAMU v zaměření na muzikálové a činnoherní herectví. Jaromír Nosek po absolvování studia dostal v roce 2000 angažmá v Moravském divadle v Olomouci.

JAROMÍR NOSEK - ROZHOVOR NAJDETE ZDE>>

A ani s filmem neotátel. Jaromír Nosek téhož roku natočil svůj první muzikálový retrofilm Rebelové, kde si zahrál drsného mladíka prchajícího z vojny po boku Alžběty Stankové (ve filmu si dále zahráli např. Zuzana NorisováJan Révai, či Tomáš Hanák). Diváci ho však mohli vidět i v dalších celovečerních filmech jako třeba Účastníci zájezdu s Adrianem Jastrabem, Bathory, Hostel II., Roming, Útěk do Budína, Post Coitum, Milenci a vrazi a nebo v Románu pro ženy se Simonou Stašovou.

Mnozí si ho ale spíše vybaví v populárním a mnohokrát oceňovaném seriálu Vyprávěj, kde si našel své místo a oblíbenost u diváků jako filmový manžel Hany Vagnerové. Jaromír Nosek dále spolupracoval na seriálech jako Četnické humoresky, Soukromé pasti nebo Rodinná pouta.

O JAROMÍRU NOSKOVI ČTĚTE ZDE>>

Soukromý život Jaromíra Noska se zdá být spíše z těch poklidnějších: po tříměsíční známosti se vrhnul do chomoutu a požádal v roce 2001 svoji partnerku Ivanku o ruku. Svatbu s o jedenáct let mladší partnerkou si náležitě užil a jen tak na ni nezapomene, jak se později svěřil médiím. Jejich vztah ale nevydržel.

Posléze se dal dokromady se Zuzanou Hasalíkovou, s níž se rozešel v létě 2023. To již ale byla těhotná. V lednu 2024 přivedla na svět syna. Jaromír Nosek sice byl u porodu, ale z něj záhy prý prchl za svou novou partnerkou.

 

Další Herci

zobrazit profil Václav Knop
Václav Knop
zobrazit profil Ondřej Kubina
Ondřej Kubina
zobrazit profil Javier Bardem
Javier Bardem
zobrazit profil Lilian Sarah Fischerová
Lilian Sarah Fischerová
zobrazit profil Miroslav Moravec
Miroslav Moravec
zobrazit profil Boris Rösner
Boris Rösner
zobrazit profil Martin Finger
Martin Finger
zobrazit profil George Clooney
George Clooney