Tereza Kostková

Datum narození: 14. 6. 1976
Místo narození: Praha
Výška: 168 cm
Profese: herečka, moderátorka
Znamení: Blíženci

Související celebrity

Životopis

Tereza Nvotová Kostková se stala tváří televizních seriálů a soutěže hvězd StarDance. Hraje v Divadle pod Palmovkou, jehož ředitel Petr Kracík byl jejím manželem.

Tereza Kostková pochází s divadelní rodiny. Hrál její děda Jiří Kostka, otec Petr Kostka i matka Carmen Mayerová. Sama vystudovala odbornou školu hereckou v Michli. V Západočeském divadle v Chebu ztvárnila Markétku z Goethova Urfaustu, Dorotku ze Strakonického dudáka nebo Emilku z Našeho městečka.

TEREZA KOSTKOVÁ: NEJLEPŠÍ JE NEŽRAT A CVIČIT

Tereza Kostková umí i Silvestra

V Divadle Pod Palmovkou excelovala jako Roxana ze Cyrana z Bergeracu. Nezapomněla ani na televizi. Svůj půvab a herecký talent Tereza Kostková předvedla mj. v seriálech Pojišťovna štěstí, Proč bychom se netopili nebo v Ordinaci v růžové zahradě.

Po boku herce a moderátora Marka Ebena Tereza Kostková účinkovala v soutěži O poklad Anežky České. Pravidelně s ním moderovala i taneční show StarDance ...když hvězdy tančí. V roce 2011 uváděla Silvestra.

Do StarDance 2021 Tereza Kostková vnesla rozruch, když oznámila, že má covid.

O TEREZE KOSTKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Moderátorka a herečka Tereza Kostková nesnáší slovo koníčky. Koně naopak miluje. Krom toho hraje na klavír, ráda čte a stepuje.

Tereza Kostková je patronkou nadačního fondu Veselý senior.

Petra Kracíka si vzala v kostele sv. Antonína na Strossmayerově náměstí v Praze, ale ani jim se nevyhnuly manželské krize (předtím byl Petr Kracík už dvakrát ženatý a sedmnáct let chodil s herečkou Veronikou Gajerovou, s níž má dvě děti). S Petrem KracíkemTereza Kostková syna Antonína. Jejich manželství skončilo rozvodem.

V roce 2018 se Tereza Kostková tajně provdala za herce a režiséra Jakuba Nvotu.

 

Články o celebritě

Čistka ve StarDance pokračuje: Po Chlopčíkovi končí Zelinka! A mluví se o dalších jménech… Čistka ve StarDance pokračuje: Po Chlopčíkovi končí Zelinka! A mluví se o dalších jménech… Fanoušci ještě nestihli pobrat konec porotce Zdeňka Chlopčíka (67) a ve StarDance padají další hlavy... číst článek
Hvězdy StarDance bijí na poplach: Vraťte nám kata Chlopčíka! Hvězdy StarDance bijí na poplach: Vraťte nám kata Chlopčíka! Vyhazov Zdeňka Chlopčíka (67) z poroty další řady taneční soutěže StarDance hnul žlučí řadě celebrit... číst článek
Protesty slavných proti ČT: Vraťte Chlopčíka do StarDance! A Brodská sepisuje petici… Protesty slavných proti ČT: Vraťte Chlopčíka do StarDance! A Brodská sepisuje petici… Nečekaný vyhazov Zdeňka Chlopčíka (66) z poroty StarDance otřásl nejen diváky, ale i hvězdami, jež v... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Jiří Dvořák
Jiří Dvořák
zobrazit profil Pamela  Anderson
Pamela Anderson
zobrazit profil Bohumil Klepl
Bohumil Klepl
zobrazit profil Pavel Liška
Pavel Liška
zobrazit profil Rudolf Hrušínský nejml.
Rudolf Hrušínský nejml.
zobrazit profil Adrien Brody
Adrien Brody
zobrazit profil Berenika Kohoutová
Berenika Kohoutová
zobrazit profil Jana Kolesárová
Jana Kolesárová