Justin Bieber

Datum narození: 1. 3. 1994
Místo narození: Stratford, Kanada
Výška: 161 cm
Profese: zpěvák
Znamení: Ryby

Související celebrity

Životopis

Justin Bieber je zpěvák, kterého ke slávě vynesl kanál YouTube. Poslední dobou však zaujal především konflikty se zákonem.

Celým jménem Justin Drew Bieber se narodil 1. března 1994 v Kanadě, v městečku Stratford v Ontariu. Kromě sportovního nadání se u něj však ještě jako u dítěte projevil talent hudební. Už ve 12 letech se zúčastnil lokální pěvecké soutěže a získal druhé místo. Jeho hudební kariéře však dali hlavní směr rodiče. Naučil se hrát na kytaru, klavír, bicí a trumpetu, ale byla to právě jeho máma, kdo jeho talent zaznamenal na kameru a pustil do světa. Na YouTube přidávala videa coververzí, aby je mohla ukázat známým. Jednoho dne ale video shlédl i Chris Brown a interpretaci své vlastní písně mu pochválil. Chvilku na to už měl Justin Bieber nabídku od Scootera Browna, protože tomu bylo jasné, že našel hvězdu.

Justin Bieber ale nevyvolal zájem jen u Scootera Browna. Zájem o něj projevil i Justin Timberlake. Nakonec ale přistoupil na Brownův návrh a odletěl s ním do Atlanty za zpěvákem Usherem. Ten se ho ujal a dokázal jeho talent do světa celebrit výborně uvést. Začalo se nahrávat.

Od podepsání nahrávací smlouvy v roce 2008 uplynulo mnoho let. Justin Bieber si mezitím vybudoval image hvězdy, po které šílí každá náctiletá slečna. O styl oblékání se mu stará stylista Ryan Good. Image si udržuje i kontaktem s fanoušky přes sociální sítě. Z pokorného milého zpěváka ale také dospěl k rozmarné celebritě. Veřejnost se nad jeho výstupy baví, někdy zasáhne spolucestující v letadle v podobě starší dámy a srovná ho do latě, hvězda nehvězda. Justin Bieber, a to mu slouží ke cti, se v takových chvílích za své chování alespoň stydí.

Jestli to má stejně se svými přestupky zákona, to ale nikdo neví. Ať už je to údajné napadení řidiče limuzíny nebo zatčení za bezohlednou jízdu pod vlivem alkoholu. Seznam doplňují drobné skandály a divoké večírky. Policie u něj v domě dokonce objevila kokain. Justin Bieber se zkrátka rozhodl užívat si. Je otázkou na kolik mu v tom brání jeho popularita. Už dvakrát ale oznámil konec své pěvecké kariéry. Poprvé v přenosu rádia. Hned druhý den jeho manažer tvrzení odvolal. Týden poté ale Justin o ukončení napsal na twitteru. Ať je to jak chce, momentálně jeho platinové desky nebo živý dokument z roku 2011 zakrývá kriminální stín. Ten je v médiích dokonce ještě propíranější než minulý vztah se Selenou Gomez.

 

Články o celebritě

Krejčík po rozchodu se Stropnickým poprvé ve společnosti: Máme s Matějem dohodu! Krejčík po rozchodu se Stropnickým poprvé ve společnosti: Máme s Matějem dohodu! Daniel Krejčík (29) se poprvé od provalení rozchodu s Matějem Stropnickým (40), který ho měl podvést... číst článek
Kendall Jennerová dováděla na pláži: V šatech za 27 tisíc ukázala bradavky Kendall Jennerová dováděla na pláži: V šatech za 27 tisíc ukázala bradavky Supermodelka Kendall Jennerová (28) oslavila příchod nového roku skutečně stylově. S přáteli skotači... číst článek
Sexy modelka a DJka vyrazila na pláž: V bikinách řádila jako malá! Sexy modelka a DJka vyrazila na pláž: V bikinách řádila jako malá! Modelka a DJka Chantel Jeffriesová (31), jejímž půvabům před nějakým časem podlehl i Justin Bieber, ... číst článek

Další Zpěváci

zobrazit profil Elizabeth Kopecká
Elizabeth Kopecká
zobrazit profil Andre Young - Dr. Dre
Andre Young - Dr. Dre
zobrazit profil Michaela Gemrotová
Michaela Gemrotová
zobrazit profil Magdalena Kožená
Magdalena Kožená
zobrazit profil Dannie (Daniela Langoska Samoura)
Dannie (Daniela Langoska Samoura)
zobrazit profil Vladimír 518
Vladimír 518
zobrazit profil Josef Vojtek
Josef Vojtek