Ben Cristovao

Datum narození: 8. 6. 1987
Místo narození: Plzeň
Profese: rapper, zpěvák, tanečník, mistr ČR ve freestyle snowboardingu
Znamení: Blíženci

Související celebrity

Životopis

Ben Cristovao se proslavil roku 2009 v soutěži Česko Slovenská SuperStar, ve které skončil na sedmém místě.

V červenci roku 2010 vydal Ben Cristovao své debutové album Definitely Different, které je kombinací několika hudebních stylů. Hned o rok později vydal druhé album Benny Cristo. A pak následovala další, např. Kontakt EP (2019).

BEN CRISTOVAO - JAK TO MÁ S HOLKAMA?

Ben Cristovao si zahrál v Ordinaci

Působí také dlouhodobě v taneční skupině Jad Dance Company, kterou založil známý tanečník a choreograf Yemi. Ben Cristovao začal též s moderováním. Šlo o pořady Fashion Lifestyle na Fashion TV a na Radiu Spin společně se zpěvačkou Dannie R&B NITE FEVER.

V roce 2010 si Ben Cristovao zahrál v televizním seriálu TV Nova Ordinace v růžové zahradě 2, kde ztvárnil syna primáře Suchého (Jan Čenský) Maxe.

Cristovao pohořel na Eurovizi

Od děstsví se Ben Cristovao věnoval snowboardingu. Vrchol jeho sportovní kariéry přišel v roce 2006, kdy získal titulu v 4x4 Českém Poháru ve Freestyle Snowboardingu. V hudbě prorazil roku 2009, kdy byl sedmý v soutěži Česko Slovenská SuperStar.

V roce 2021 Ben Cristovao pohořel na Eurovizi. Do finále se neprobojoval.

O BENU CRISTOVAOVI ČTĚTE ZDE>>

Matka Bena Cristovao je Češka, jeho biologický otec pochází z Angoly. Rapper a zpěvák má dva mladší sourozence. 

V soukromí s ním byla spojována hlavně zpěvačka Monika Bagárová, s níž se Ben Cristovao seznámil v soutěži Česko Slovenská SuperStar. V březnu 2012 se však pár rozešel.

Údajně Ben Cristovao randil s herečkou Nikol Štíbrovou. V roce 2018 se jeho přítelkyní stala Miss Czech Republic Kateřina Kasanová. S kráskou se rozešel začátkem prosince 2018.

 

Články o celebritě

Ben Cristovao a kráska Dominique: Společná dovolená?! Ben Cristovao a kráska Dominique: Společná dovolená?! Po týdnech spekulací o možném vztahu vyrazili Ben Cristovao (36) a o polovinu mladší influencerka Do... číst článek
Těhotná misska Kasanová se tajně vdala! Romantika v kostele Těhotná misska Kasanová se tajně vdala! Romantika v kostele Krásná misska Kateřina Kasanová (24) se před vánočními svátky stala vdanou paní! ANO řekla fotbalist... číst článek
Český slavík ONLINE: Slavičí hattrick Ztraceného! A Farna porazila nejen Bílou, ale všechny Český slavík ONLINE: Slavičí hattrick Ztraceného! A Farna porazila nejen Bílou, ale všechny V pátek 24. listopadu se odehrál další ročník předávání cen Českého slavíka. Hudební galavečer se ko... číst článek

Další Hudebníci

zobrazit profil Martin Skála
Martin Skála
zobrazit profil Miroslav Barabáš
Miroslav Barabáš
zobrazit profil Michal Maudr
Michal Maudr
zobrazit profil Slávek Janda
Slávek Janda
zobrazit profil Richard Tesařík
Richard Tesařík
zobrazit profil Karel Vágner
Karel Vágner
zobrazit profil Pavel Callta
Pavel Callta
zobrazit profil  Annet X (Aneta Charitonova)
Annet X (Aneta Charitonova)