Sabina Králová

Datum narození: 21. 8. 1970
Místo narození: Hradec Králové
Profese: herečka
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Herečka Sabina Králová, expřítelkyně kolegy Ondřeje Pavelky, má za sebou nepříjemné životní zkušenosti: v opilosti bourala a dostala podmínku. Později skončila v blázinci.

Vystudovala herectví na pražské DAMU. Již v průběhu studií si Sabina Králová zahrála v několika známých českých divadlech. Roku 1996 se stala členkou Činohry Národního divadla v Praze, kde skončla roku 2015, podobně jako řada dalších herců.

SABINA KRÁLOVÁ - MOHLA PŘIJÍT O SYNA

Kromě divadla hrála Sabina Králová v českých pohádkách. Nejvíce se ovšem proslavila jako seriálová herečka. Kromě nekonečných seriálů jako Ulice, Velmi křehké vztahy nebo Gympl s (r)učením omezeným, hrála také v dobře hodnocené Expozituře.

V březnu roku 2014 si Sabina Králová prožila nejtěžší okamžik ve svém životě. Opilá sedla za volant, dokonce i se svým synem, a havarovala. Policisté jí naměřili 2,66 promile. Herečka dostala roční podmínku a zákaz řízení na dva roky. Jí ani synovi se naštěstí nic nestalo. Roku 2018 ji psychické problémy dohnaly do Bohnic, údajně se jednalo o deprese, které vedly až k pokusu o sebevraždu.

O SABINĚ KRÁLOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Poměrně dlouho Sabina Králová žila s hercem Ondřejem Pavelkou, s nímž má syna. Vztah ovšem skončil rozchodem.

 

Další Herci

zobrazit profil Lukáš Langmajer
Lukáš Langmajer
zobrazit profil Jakub Štáfek
Jakub Štáfek
zobrazit profil Milan Bahúl
Milan Bahúl
zobrazit profil Willa Fitzgerald
Willa Fitzgerald
zobrazit profil Rudolf Hrušínský nejml.
Rudolf Hrušínský nejml.
zobrazit profil Markéta Frösslová
Markéta Frösslová