Související celebrity

Životopis

Princeznou chtěla být kráska Nikol Švantnerová. Sen se jí v podstatě vyplnil, vyhrála soutěž Česká Miss 2015. Na Miss Universe se jí však nedařilo.

Když se Nikol Švantnerová stala finalistkou soutěže Česká Miss 2015, studovala Vysokou školu ekonomie a managementu, pilovala angličtinu, učila se francouzštinu a španělštinu a chystala se vrhnout na ruštinu a němčinu. Jak na sebe tehdy prozradila, jednou pod vánočním stromečkem našla taťkovy brankářské rukavice, ve kterých několik let chytal. Měla z nich obrovskou radost, jelikož je velkou fotbalovou fanynkou. Tehdy jí bavil také tanec, zejména slovenský. Je totiž napůl Slovenska; v této zemi díky tátovi nějakou dobu žila.

NIKOL ŠVANTNEROVÁ - ČESKÁ MISS 2015

Krásná tmavovláska Nikol Švantnerová, která převálcovala české rivalky, v Las Vegas na finále soutěže Miss Universe už tolik štěstí neměla. V této soutěži, jež se koná každoročně již od roku 1952, vyhrála Pia Alonzo Wurtzbach z Filipín. Česká kráska se neobjevila ani v TOP 5 (byly tam USA, Austrálie, Kolumbie, Filipíny a Francie). Miss 2015 Nikol Švantnerová si celý průběh soutěže přesto užila: „Nejen finále Miss Universe, ale celá příprava na něj byla skvělým zážitkem. Pro talentovou show jsem si připravila básničku, která přesně shrnuje moje pocity. Účastí na Miss Universe se mi splnil životní sen.“

Šaty pro Nikol připravila mladá česká návrhářka Tereza Sabáčková. Nikol si na finálový večer vybrala zářivě žluté šaty připomínající sluneční jas. „Chtěla jsem podtrhnout sex appeal a ženskost, která z Nikol vyzařuje. Šaty zakrývají jen to nejnutnější, jsou svůdné a dávají vyniknout skvělé postavě,“ popsala Tereza Sabáčková.

NIKOL ŠVANTNEROVÁ A PEVNOST BOYARD

 

Další Osobnosti

zobrazit profil Přemysl Rabas
Přemysl Rabas
zobrazit profil Jaromír  Ježek
Jaromír Ježek
zobrazit profil Ivo Pešák
Ivo Pešák
zobrazit profil Michal Kortyš
Michal Kortyš
zobrazit profil Vivien Babišová
Vivien Babišová
zobrazit profil Marie Pojkarová
Marie Pojkarová
zobrazit profil Tereza Skoumalová
Tereza Skoumalová
zobrazit profil Dalajláma Tändzin Gjamccho
Dalajláma Tändzin Gjamccho