Monika Absolonová

Datum narození: 27. 9. 1976
Místo narození: Benešov u Prahy
Profese: zpěvačka, herečka
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Monika Absolonová, držitelka Ceny Thálie, se proslavila jako muzikálová zpěvačka a také příležitostná herečka.

Od sedmi let Monika Absolonová zpívala v Kühnově dětském sboru a v 90. letech 20. století chodila na výuku zpěvu k Eduardu Klezlovi. Na veřejnosti se dlouho propíraly problémy, které má v rodině. Její otec terorizoval celou rodinu, samotnou zpěvačku sledoval a pronásledoval.

MONIKA ABSOLONOVÁ - TAKHLE JSTE JI NEZNALI!

Absolonová zazářila v muzikálech Davida

V roce 1993 vydala první album pod názvem Monika. První velká role přišla s muzikálem Dracula a následovaly úlohy v muzikálech Krysař, Rebelové a Noc na Karlštejně. Do hlavních rolí byla Monika Absolonová obsazována také v muzikálech Michala Davida v Divadle Broadway - Kleopatra, Tři mušketýři a také Angelika. Monika Absolonová si zahrála i ve filmech Kameňák 2 a Kameňák 3, Princezna ze mlejna 2 nebo v seriálu Zdivočelá země.

Je držitelkou Ceny Thálie, na kterou ale byla nominována již v roce 2002 za roli Kleopatry, odnesla si ji však až za roli v muzikálu Funny Girl (2011). Monika Absolonová byla také vyhlášena skokankou roku v soutěži Český slavík pro rok 2002 a 2003.

Monika Absolonová přiznala plastiky

O MONICE ABSOLONOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Tři roky byla Monika Absolonová vdaná za hokejistu Václava Eiselta (vzali se v roce 2000). Pak se často objevovala ve společnosti s mladšími muži, po rozvodu randila s šéfem kapely Kečup Karlem Paulsem, pak se zpěvákem Danielem Hůlkoubaskytaristou kapely Lokomotiva Vítkem Fialou nebo s podnikateli Jaroslavem Haštavou (vydržela dva roky) a potom Vratislavem Jandou (s ním vydržela čtyři léta, jejich vztah se ale v roce 2013 rozpadl).

Monika Absolonová žila s kladenským hokejistou Tomášem Hornou, se kterým vychovávala syna Tadeáše (*2015). V listopadu 2018 mu porodila syna Matouše. V květnu 2021 zpěvačka oznámila, že se rozešeli.

Dlouho se psalo o její pravděpodobné plastice nosu, ke které se Monika Absolonová nakonec veřejně přiznala. Zpěvačka od svých devatenácti let podstoupila několik nepovedených plastických zákroků, nos jí nakonec zachránil špičkový český chirurg působící v USA Bohdan Pomahač.

 

Další Zpěváci

zobrazit profil Karolína Gudasová
Karolína Gudasová
zobrazit profil Juwana Jenkins
Juwana Jenkins
zobrazit profil Shakira (Shakira Isabel Mebarak Ripoli)
Shakira (Shakira Isabel Mebarak Ripoli)
zobrazit profil Štefan Margita
Štefan Margita
zobrazit profil Markéta Procházková
Markéta Procházková
zobrazit profil Stanislav Hložek
Stanislav Hložek
zobrazit profil Elvis Presley
Elvis Presley
zobrazit profil Magda Malá
Magda Malá