Eliška Ochmanová

Datum narození: 1. 1. 1989
Přezdívka: Elis
Místo narození: Havířov
Profese: zpěvačka, muzikálová herečka, operní pěvkyně

Související celebrity

Životopis

Zpěvačka Eliška Ochmanová se své první hlavní role dočkala na prknech Goja Music Hall v muzikálu Čarodějka z produkce Františka Janečka.

Se zpěvem a s hrou na klavír Eliška Ochmanová začala v deseti letech. Na Janáčkově konzervatoři v Ostravě vystudovala operní zpěv. Tomu se ale dlouho nevěnovala, táhlo ji to totiž k muzikálu.

ELIŠKA OCHMANOVÁ SI NECHALA ZVĚTŠIT PRSA

Elišku Ochmanovou mohli diváci vidět v Divadle Hybernia, Divadle Kalich, Divadle Broadway, v Goja Music Hall nebo ve Severočeském divadle. Předvedla se např. v muzikálech Krysař, Kvítek mandragory nebo Casanova.

Hlavní roli zelené čarodějky Elphaby Eliška Ochmanová dostala na prknech Goja Music Hall v muzikálu Čarodějka (premiéra 14. září 2019) v produkci Františka Janečka.

Mimo muzikálu Eliška Ochmanová spolupracovala s kapelami Blaf, Ikar nebo s tanečním orchestrem Jaroslava Trnky - TOX. Působila také v kapelách Moravius či Tom & The Gang.

O ELIŠCE OCHMANOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Překvapení se muzikálová hvězda dočkala v létě 2019, když ji po dvouletém vztahu na výletě na zříceninu Pustý hrádek její přítel Karel požádal o ruku. Žádost o ruku ji dojala v podstatě až k slzám. „Nějak jsem to holt neustála," přiznala Eliška Ochmanová.

 

Články o celebritě

Vystoupení Tiffany Brzobohatého na drag show Hedwig: Kolegové nemají slov! Vystoupení Tiffany Brzobohatého na drag show Hedwig: Kolegové nemají slov! První veřejné a hlavně nečekané vystoupení Ondřeje Brzobohatého (40) v kostýmu drag queen Tiffany Ri... číst článek
Renesanční Gábina Soukalová: Netušený talent! Renesanční Gábina Soukalová: Netušený talent! Velké překvapení si pro fanoušky připravil operní pěvec Štefan Margita (67). Jak se totiž pochlubil ... číst článek
S rakovinou bojující Slováčková: Co dělám před chemo! S rakovinou bojující Slováčková: Co dělám před chemo! I když zpěvačka Anička Slováčková (28) šokovala své příznivce přiznáním, že dochází za lékařkou zamě... číst článek

Další Zpěváci

zobrazit profil Simona Hégerová
Simona Hégerová
zobrazit profil Petr Spálený
Petr Spálený
zobrazit profil Klára Vytisková
Klára Vytisková
zobrazit profil Adam Levine
Adam Levine
zobrazit profil Ariana Grande
Ariana Grande
zobrazit profil David Kraus
David Kraus
zobrazit profil Tomáš Savka
Tomáš Savka