Fotka není dostupná

Tomáš Horáček

Datum narození: 10. 11. 1983
Profese: děčínský podnikatel a kmotr ČSSD
Znamení: Štír

Související celebrity

Životopis

Velrybář. Takovou přezdívku získal ústecký podnikatel Tomáš Horáček, který údajně dělal nábory do sociální demokracie, kdy lákal na projížďku limuzínou nebo lodí.

Tomáš Horáček začal podnikat už při studiích na Univerzitě Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem. Stal se majitelem firem obchodující s luxusními vozy a realitami. Provozoval i chráněnou dílnu vyrábějící pracovní oděvy, která zaměstnávala několik desítek handicapovaných.

Ústecký podnikatel Tomáš Horáček si vysloužil přezdivku Velrybář, jelikož údajně pořádal nábory do sociální demokracie, kdy lákal na projížďku limuzínou nebo lodí. V Děčíně, kde byl stranickým lídrem, prý uchazečům i za členství platil.

Po skandálu s nábory do ČSSD, kde pracoval jako volební manažer, ze strany odešel. Tomáš Horáček působil také jako technický manažer pro hnutí Severočeši.cz. Posléze se dal na podnikání ve zdravotnictví.

O TOMÁŠI HORÁČKOVI ČTĚTE ZDE>>

Partnerou Tomáše Horáčka byla mj. modelka Romana Pavelková. S finalistkou České Miss 2008 Hanou Svobodovou si pořídil rodinu. V lednu 2014 se jim narodil syn Sebastian

 

Další Finančníci

zobrazit profil Jozef Síkela
Jozef Síkela
zobrazit profil Adrian Pituch
Adrian Pituch
zobrazit profil Ladislav Doležal
Ladislav Doležal
zobrazit profil Petr Kellner
Petr Kellner
zobrazit profil Zdeněk Bakala
Zdeněk Bakala
zobrazit profil Riccardo Mazzucchelli
Riccardo Mazzucchelli
zobrazit profil Drahoslav Makovička
Drahoslav Makovička