Hanka Kynychová

Datum narození: 10. 4. 1968
Místo narození: Kroměříž
Profese: cvičitelka, filantropka, moderátorka
Znamení: Beran

Související celebrity

Životopis

Hanka Kynychová, majitelka Fitness clubu Hanky Kynychové a autorka edice Hejbejse, se zúčastnila české verze soutěžní show Pevnost Boyard.

Sportu se Hanka Kynychová začala věnovat již v dětství. Přes gymnastiku se dostala k aerobiku. Vystudovala Českou školu aerobiku Heleny Jarkovské a pracovala jako cvičitelka. Rovněž natáčela cvičební pořady pro Českou televizi.

Založila Nadační fond Hanky Kynychové

V roce 1999 Hanka Kynychová dostala nabídku cvičit v televizním pořadu Snídaně s Novou, kde ji mohli diváci vídat každé ráno. Po konci pořadu si otevřela Fitness clubu Hanky Kynychové a ve spolupráci s TV Nova vznikl projekt Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou pro děti z dětských domovů. Nasala edici Hejbejse.

Je také filantropkou. Založila Nadační fond Hanky Kynychové, který kromě projektu Hejbejte se a zpívejte pořádá mnoho dalších aktivit pro děti z dětských domovů a osvětových programů pro veřejnost. Hanka Kynychová je osobní trenérkou, má také vlastní internetovou televizi.

Kynychovou tři roky týral expartner

 V roce 2016 se Hanka Kynychová zúčastnila české verze soutěžní show Pevnost Boyard, kde bojovala o poklad Otce Fourase po boku Kristýny Leichtové, Jakuba Prachaře, Jana Dolanského a Vojtěcha Kotka.

O HANCE KYNYCHOVÉ ČTĚTE ZDE >>

Hanka Kynychová je vdaná a má tři děti - syna Filipa (*1999) a dvojčata Alexandru a Sofii (*2008). V rámci projektu, který je zaměřený proti domácímu násilí přiznala, že ji tři roky týral bývalý partner.

 

 

Další Osobnosti

zobrazit profil Robert O´Neill
Robert O´Neill
zobrazit profil Miroslav Provod
Miroslav Provod
zobrazit profil Jakub Klepiš
Jakub Klepiš
zobrazit profil Sebastian Navrátil
Sebastian Navrátil
zobrazit profil Robert Burian
Robert Burian
zobrazit profil Miroslav Šlouf
Miroslav Šlouf