Patrik Paulis

Profese: plastický chirurg

Související celebrity

Životopis

Plastický chirurg Patrik Paulis se v médiích proslavil vztahem s modelkou Gabrielou Dvořákovou Bártovou. S ním kráska nasadila parohy zpěvákovi Václavu Noidovi Bártovi.

Manželské neshody a údajný alkoholismus a drogy zpěváka a herce Václava Noida Bárty přivedly jeho manželku, modelku Gabrielu Dvořákovou, do náruče zámožného plastického chirurga Patrika Paulise (narozen 1970). Jejich vztah ale nevydržel, lékař dostal kopačky. Gabriela Dvořáková v listopadu 2017 přiznala, že si našla nového přítele.

PATRIK PAULIS - UDĚLAL MODELCE TROJKY

Po atestaci 1. stupně z obecné chirurgie na Chirurgické klinice IPVZ a na Lékařské fakultě UK v Praze Na Bulovce následovala praxe v rámci specializace z plastické chirurgie na Oddělení čelistní, obličejové a plastické chirurgie a chirurgie ruky v Ústřední vojenské nemocnici v Praze. Posléze Patrik Paulis dokončil svou specializaci v Nemocnici Sv. Ludvíka v Paříži.

Patrik Paulis se učil od světově uznávaných kapacit, prošel řadou renomovaných pracovišť, absolvoval nespočet zahraničních stáží, mezinárodních kurzů a neustále rozšiřuje své znalosti a dovednosti. Stal se soudním znalcem v odvětví plastické chirurgie. Je držitelem diplomu A.F.S.A. v oboru plastická rekonstrukční a estetická chirurgie, dále pak univerzitního diplomu v oboru mikrochirurgie či licence ČLK pro výkon soukromé lékařské praxe a funkce lektora v lékařské praxi. Je členem České společnosti plastické chirurgie.

O PATRIKU PAULISOVI ČTĚTE ZDE>>

Kromě plastické chirurgie, která jej lákala již od mládí, je Patrik Paulis milovníkem umění, zejména malování. „Maloval jsem obrazy a měl zájem o umění, které má s plastickou chirurgií mnoho společného. Myslím totiž, že každá plastická operace je jedinečná, jiná a hlavně originální!“ napsal v osobním profilu na svých webových stránkách.

Plastický chirurg Patrik Paulis je rozvedený. Se svou bývalou manželkou Lenkou, s níž má dva syny – Tobiase a Adama, podle vlastních slov udržuje korektní vztahy. Dítě má lékař také s finalistkou Miss ČR 2006 Kateřinou Kuřátkovou.

 

Články o celebritě

Další Osobnosti

zobrazit profil Conor McGregor
Conor McGregor
zobrazit profil Pavlína Filipovská
Pavlína Filipovská
zobrazit profil Karel Poborský
Karel Poborský
zobrazit profil Iva Kubelková
Iva Kubelková
zobrazit profil Tim Robbins
Tim Robbins
zobrazit profil Tereza Maxová
Tereza Maxová
zobrazit profil Jáchym Kraus
Jáchym Kraus
zobrazit profil Karen Gillan
Karen Gillan