Michaela Šmídová

Michaela Šmídová

Profese: moderátorka

Související celebrity

Životopis

Moderátorka Michaela Šmídová Indráková se stala tváří nové zpravodajské relace TN2 stanice Nova 2 (dříve Smíchov), která se začala vysílat v únoru 2017.

Sympatická Michaela Šmídová vystudovala mezinárodní vztahy. Na TV Nova začínala jako zahraniční redaktorka, k čemuž ji předurčoval i fakt, že hovoří plynně italsky, francouzsky, německy a anglicky. Posléze zkoušela také českou politiku, doprovázela i politiky na zahraničních cestách. Dokonce byla přítomna volbě papeže.

MICHAELA ŠMÍDOVÁ A MANÉVRY NA NOVĚ

Postupně se Michaela Šmídová vypracovala na post moderátorky Televizních novin. Roku 2017, tedy osmý rok své práce na Nově, se stala moderátorkou nové zpravodajské relace TN2. Jde o živý patnáctiminutový přehled aktuálních a nejdůležitějších informací, který monitoruje zejména události, jež se staly v ČR a ve světě v čase od konce hlavních zpráv do 22 hodin. Dále pak informuje o hlavních událostech uplynulého dne. Diváci tento pořad, který též moderuje Karel Kopeček, mohou sledovat na stanici Nova 2 (dříve Smíchov) každý všední den večer.

O MICHAELE ŠMÍDOVÉ INDRÁKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Michaela Šmídová se začátkem června 2018 vdala a stala se z ní paní Indráková. O svatbě dříve nemluvila, jelikož již byla těhotná. 

 

Další Moderátoři

zobrazit profil Gabriela Kratochvílová Lašková
Gabriela Kratochvílová Lašková
zobrazit profil Martin Pouva
Martin Pouva
zobrazit profil Tereza Pergnerová
Tereza Pergnerová
zobrazit profil Emma  Smetana
Emma Smetana
zobrazit profil Pavlína Wolfová
Pavlína Wolfová
zobrazit profil Vera Renovica
Vera Renovica
zobrazit profil Marie Tomsová
Marie Tomsová
zobrazit profil Tomáš Novotný
Tomáš Novotný