Michaela Kudláčková

Datum narození: 21. 8. 1968
Místo narození: Praha
Profese: dětská herečka, kartářka, sociální pracovnice
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Jako dětská herečka se Michaela Kudláčková proslavila zejména díky roli Barči Hrdinové v seriálu My všichni školou povinní. Na konzervatoř se však nedostala a stala se z ní údajně vyhledávaná kartářka.

Uplynulo řadu let od dětských rolí Michaely Kudláčkové, než se opět dostala do médií. Nepřivedl ji tam herecký comeback, nýbrž pořad VIP Prostřeno TV Prima, jehož se rozhodla zúčastnit. Její „soupeřky“, mj. Dagmar Patrasová, byly mírně řečeno zaskočeny, v jakých podmínkách žije.

Jak se záhy ukázalo, Michaela Kudláčková se dostala do finančních problémů, a začala si půjčovat peníze. Což bývá cesta do pekel. Jak v srpnu 2014 zjistil Blesk, čelila tehdy celkem devatenácti exekucím a dlužila přes 600 tisíc korun.

MICHAELA KUDLÁČKOVÁ SE ZHROUTILA KVŮLI DLUHŮM

Do povědomí divácké veřejnosti se dětská herečka Michaela Kudláčková dostala zejména rolí Barči Hrdinové v rodinném seriálu My všichni školou povinní (1984), kde hráli mj. Miroslav Vladyka, Veronika Žilková, Jiří Bartoška či Jana Šulcová.

Poprvé se talentovaná školačka Michaela Kudláčková objevila v televizním filmu Veronika, prostě Nika (1980), v němž ztvárnila hlavní postavu, stejně jako ve snímku Víta Olmera Skleněný dům (1981) a v dobrodružném příběhu Poslední propadne peklu (1982).

Posléze se Michaela Kudláčková objevila již jen v drobných rolích. Přesto se po základní škole hodlala herectví věnovat nadále, a přihlásila se na konzervatoř, avšak opakovaně neprošla přijímacími zkouškami. Tak vystudovala sociálně-právní obor.

Pracovala kromě jiného jako novinářka, taxikářka, barmanka, sociální pracovnice, ilustrátorka a nakonec se z ní stala vědma, údajně vyhledávaná kartářka. Byla též šéfredaktorkou dámského magazínu www.popelky.cz. Michaela Kudláčková vydala knihy Jak se modlí čarodějky a Neslibujte Pannám hady.

O MICHAELE KUDLÁČKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Především své blízké a také řadu fanoušků Michaela Kudláčková vyděsila, když uveřejnila článek, ve kterém napsala, že chce umřít, až sama bude chtít, a pak z ničeho nic zmizela, a bylo po ní vyhlášeno pátrání.

Michaela Kudláčková byla dvakrát vdaná. Z prvního manželství se jí narodily dcery Pavlína a Michaela, z druhého Alice. Poté přivedla na svět ještě dceru Johanu.

 

Články o celebritě

Vzkaz pro všechny fanoušky Laufera: ZÁZRAKY SE DĚJÍ Vzkaz pro všechny fanoušky Laufera: ZÁZRAKY SE DĚJÍ „Tatínek vnímá přítomnost, jinak je ale situace prakticky stejná. Jde to opravdu všechno strašně pom... číst článek
Trauma dětské hvězdy Míši Kudláčkové: Prostřílený kočárek cestou z porodnice!    Trauma dětské hvězdy Míši Kudláčkové: Prostřílený kočárek cestou z porodnice! Už od malička se dětská hvězda seriálu My všichni školou povinní Michaela Kudláčková (54) bála smrti... číst článek
Drsný ortel vědmy nad Babišem: Proroctví Andreje nepotěší Drsný ortel vědmy nad Babišem: Proroctví Andreje nepotěší Jako malá zazářila Michaela Kudláčková v několika filmech, dnes je ale vyhledávanou kartářkou a vědm... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Jiří Vala
Jiří Vala
zobrazit profil Aleš Kubát
Aleš Kubát
zobrazit profil Jorga Kotrbová
Jorga Kotrbová
zobrazit profil Ben Aldridge
Ben Aldridge
zobrazit profil Freya Allan
Freya Allan
zobrazit profil Stevie Ryan
Stevie Ryan
zobrazit profil Julianne Moore
Julianne Moore
zobrazit profil Martin Sitta
Martin Sitta