Ivan Vyskočil

Datum narození: 21. 5. 1946
Místo narození: Praha
Profese: herec
Znamení: Býk

Související celebrity

Životopis

Ivan Vyskočil zazářil v seriálu Velké sedlo. Známým se stal nejen svými rolemi, ale též mediálně propíranými vztahy.

Se sestrou Evou a bratrem Jiřím prožil Ivan Vyskočil dětství na Žižkově, kde vystudoval Sladkovského gymnázium. V roce 1968 absolvoval DAMU a nastoupil do pražského Činoherního klubu.

Vyskočil zakládal Divadlo Na zábradlí

Roku 1973 se Ivan Vyskočil stal členem Divadla Jiřího Wolkera, pak následovalo angažmá v Divadle S.K. Neumanna. V roce 1991 se vydal na dráhu nezávislosti a stanul na volné noze. Spoluzakládal Divadlo Na zábradlí.

Stál u zrodu Herecké asociace, která uděluje české divadelní Ceny Thálie. Ivan Vyskočil se uplatnil také jako moderátor, např. v hudebně-zábavném pořadu DO-RE-MI či soutěži Riskuj!

Vyskočil si zahrál v Ulici i ve Vyprávěj

Mezi snímky, v nichž se Ivan Vyskočil nezapomenutelně zapsal, patří mj. Smrt krásných srnců nebo Pasťák

Ivan Vyskočil se objevil též v řadě seriálu, jako jsou Záhada hlavolamuChlapci a chlapi, Velké sedlo, Zdivočelá země, Hotel Herbich, Četnické humoresky, Šípková růženka, Ulice či Vyprávěj.

Ivan Vyskočil se rozváděl čtyřikrát

Herec Ivan Vyskočil se roku 1996 pokusil vstoupit do politiky, když v senátních volbách neúspěšně kandidoval za Demokratickou unii. 

Známý je svým divokým soukromým životem. Je čtyřikrát rozvedený, má pět dětí a již se stal i dědečkem. V médiích se hojně propíraly rozchody s herečkou Ivanou Andrlovou a temperamentní Bulharkou Anife Ismet Hassan. S tou se Ivan Vyskočil setkal v kulinářské show VIP Prostřeno

O své bohaté milostné zkušenosti se Ivan Vyskočil podělil v knížce s názvem Manželky a jiné lásky.

V noci z 8. na 9. května 2022 spáchal sebevraždu syn Ivana Vyskočila a jeho druhé ženy Růženy, rozené Polákové, Jakub. Bylo mu 46 let.

 

Články o celebritě

Kdo je muž, který pasoval Felixe na barona? Dáda mu nafackovala Kdo je muž, který pasoval Felixe na barona? Dáda mu nafackovala Obrátil o 180 stupňů! Felix Slováček (80) přijal titul barona z rukou muže, který se ho před lety sn... číst článek
Rušno v Zemanově kanceláři: Na návštěvě Babišovi lidé, Benešová, Foldyna či komunistka s koláčem Rušno v Zemanově kanceláři: Na návštěvě Babišovi lidé, Benešová, Foldyna či komunistka s koláčem Miloš Zeman si dál užívá své středeční návštěvní dny a v posledních měsících bývalého prezidenta nav... číst článek
Velkolepá premiéra Bídníků: Plejáda nádhery! Pomeje po nemoci, Šporcl v obležení krásy i Vendula s manželem Velkolepá premiéra Bídníků: Plejáda nádhery! Pomeje po nemoci, Šporcl v obležení krásy i Vendula s manželem Pražská muzikálová scéna GoJa už se opět zahalila do slavnostního hávu premiéry a vrátila do hry leg... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Ryan Gosling
Ryan Gosling
zobrazit profil Filip Blažek
Filip Blažek
zobrazit profil Lumíra Přichystalová
Lumíra Přichystalová
zobrazit profil Václav Knop
Václav Knop
zobrazit profil Ondrej  Kovaľ
Ondrej Kovaľ
zobrazit profil Vladimír Ráž
Vladimír Ráž
zobrazit profil Darija Pavlovičová
Darija Pavlovičová
zobrazit profil Maisie Williams
Maisie Williams