Michal Kostovčík

Michal Kostovčík

Datum narození: 6. 9. 1983
Místo narození: Havířov
Profese: tanečník, trenér, podnikatel
Znamení: Panna

Související celebrity

Životopis

Podnikatel a tanečník Michal Kostovčík, který se proslavil zejména v pořadu StarDance, se jako ředitel firmy Salia Group stal hlavním podezřelým v 400milionovém podvodu.

Jako velmi úspěšný tanečník a trenér se Michal Kostovčík dostal do divácky oblíbené show StarDance…když hvězdy tančí. V tomto léta divácky oblíbeném pořadu České televize vystupoval v roce 2008, tedy v její třetí sérii. Jeho partnerkou tam byla zpěvačka Iva Frühlingová.

MICHAL KOSTOVČÍK - DRUHÝ ODPADLÍK

Už v mládežnické kategorii byl Michal Kostovčík třikrát mistr ČR v latinskoamerických tancích. Na mistrovství světa obsadil v letech 2000 a 2001 sedmé a šesté místo. Mistrem Česka byl i jako dospělý, a to dokonce čtyřikrát. Opakovaně se stal vicemistrem.

Policejní vyšetřování firem Saving Funds Limited a Salia Group započalo kvůli podezření, že společnosti, jež lákaly na výhodné zúročení vkladů, své klienty okrádají. „Ve věci je doposud poškozených celkem 161 společností a 3466 fyzických osob a živnostníků, přičemž uvedený výčet nemusí být konečný,“ stojí v usnesení zlínského soudu, které v říjnu 2017 zveřejnil server iRozhlas.cz.

Po více než ročním šetření policie zjistila, že jde o minimálně 400milionový podvod. „Činnost Saving Funds vykazuje všechny znaky podvodného jednání ve formě takzvané pyramidové hry či letadla,“ zní její závěr. Tanečník Michal Kostovčík, který je jako ředitel hlavním podezřelým, veškerá nařčení z podvodu odmítl. Sám údajně do firem investoval nemalé peníze.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Šinzó Abe
Šinzó Abe
zobrazit profil Jan Bartošek
Jan Bartošek
zobrazit profil Ivo Slavotínek
Ivo Slavotínek
zobrazit profil Jan Bubeník
Jan Bubeník
zobrazit profil Daniel Pawlas
Daniel Pawlas
zobrazit profil Jonatán Pastirčák
Jonatán Pastirčák
zobrazit profil Jan Svěrák
Jan Svěrák