Milan Rychtařík

Milan Rychtařík

Datum narození: 28. 6. 1972
Místo narození: Louny
Profese: ekonom, kandidát ANO do Senátu ve volbách 2020
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Ekonoma Milana Rychtaříka coby tamního místostarostu vyslalo do senátních voleb 2020 hnutí ANO 2011 vybojovat křeslo v horní komoře za obvod číslo 6 - Louny.

Na Vysoké škole finanční a správní Milan Rychtařík vystudoval bakalářské obory Veřejná správa, Marketing a Management. Posléze se stal magistrem politologie.

V rámci svého zaměstnání se Milan Rychtařík zdokonalil několika odbornými kurzy, mj. Moderní metody prodeje, Umění prodeje a komunikace v obchodě, Jak zvládat stresové situace nebo Osobní couching. 

Působil jako obchodní ředitel v IT společnosti Multima a jako ředitel společnosti ve společnosti Logpack. Milan Rychtařík hovoří plynně anglicky, německy a domluví se obstojně i rusky.

Do politiky Milan Rychtařík vstoupil v komunálních volbách 2014, kdy vedl kandidátku hnutí ANO 2011. Zabodoval i ve volbách 2016, byl zvolen zastupitelem Ústeckého kraje, kde se stal místopředsedou komise rady kraje pro IT technologie a SMART.

S největším počtem preferenčních hlasů byl Milan Rychtařík roku 2018 vítězem komunálních voleb, a tak získal post louského místostarosty.

Do voleb 2020 si Milana Rychtaříka vybralo hnutí ANO 2011 jako svého kandidáta na senátora za obvod č. 6 - Louny.

SEZNAM KANDIDÁTŮ PODLE OBVODŮ NAJDETE ZDE>>

Mezi koníčky Milana Rychtaříka patří především sport: tenis, šachy, rekreační běháni a horské kolo. Rád se dívá na pěkné filmy, zejména s Robertem De NiremAl Pacinem. K jeho dalším zálibám patří vaření a cestování.

Milan Rychtařík je rozvedený. Z tohoto vztahu má syna Lukáše. Přítelkyně Hanička, která vlastní kadeřnický salon, mu přivedla na svět dceru Lilien.

O SENÁTNÍCH VOLBÁCH 2020 ČTĚTE ZDE>>

 

 

 

Další Politici

zobrazit profil Ondřej Kovařík
Ondřej Kovařík
zobrazit profil František Gábor
František Gábor
zobrazit profil Laura Janáčková
Laura Janáčková
zobrazit profil Zuzana Ožanová
Zuzana Ožanová
zobrazit profil Věra Beranová
Věra Beranová
zobrazit profil Roman Sklenák
Roman Sklenák
zobrazit profil Vít Kaňkovský
Vít Kaňkovský