Jan Kubáček

Datum narození: 12. 10. 1981
Profese: politolog, autor řady odborných publikací
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Jan Kubáček, který se specializuje se na politický management, komunikaci a volební marketing, často spolupracuje s médii, mj. s Czech News Center, největším mediálním domem v ČR.

V letech 2001 až 2004 Jan Kubáček šéfoval sdružení POLIS (Politologické uskupení studentů politických věd, i-Polis), jehož se stal roku 2004 čestným předsedou.

JAN KUBÁČEK V EPICENTRU O NOVÉ VLÁDĚ

Jan Kubáček radil Radku Johnovi

Od listopadu 2010 do konce roku 2011 byl Jan Kubáček šéfem poradců ministra vnitra, vicepremiéra a tehdejšího předsedy strany Věci veřejné Radka Johna.

Roku 2012 Jan Kubáček začal působit v konzultační kanceláři PR&MEDIA PARTNERS, která se věnuje analýze legislativy, poradenství a publikační činnosti. Konzultuje a přednáší v ČR i v cizině.

Před parlamentními volbami 2013 Jan Kubáček vedl odborný politologicko-sociologický tým, který pro Radu pro rozhlasové a televizní vysílání posuzoval volební model využívaný Českou televizí a Českým rozhlasem pro zvaní hostů do předvolebních pořadů.

Kubáček dostal Cenu poroty 2013

Je autorem řady publikací. Za monografii věnovanou politickému managementu a volební komunikaci Slovník politického managementu a volebního marketingu Jan Kubáček obdržel Cenu poroty za výkladový slovník roku 2013.

Dále se Jan Kubáček podílel mj. na publikaci Marketingová komunikace a Public Relations: výklad pojmů a teorie oboru (2015).

O JANU KUBÁČKOVI ČTĚTE ZDE>>

Spolupracuje s českými i zahraničními sdělovacími prostředky a mediálními domy, např. s Czech News Center, Le Monde či Reuters. Jan Kubáček se také věnuje pedagogické činnosti.

 

Články o celebritě

Politolog: Babiš ani Pavel by Slovákům neměli radit, koho volit. „Tyto lapsy dělal už Zeman“ Politolog: Babiš ani Pavel by Slovákům neměli radit, koho volit. „Tyto lapsy dělal už Zeman“ Dnes na Slovensku začínají parlamentní volby. Komentoval je jak expremiér Andrej Babiš (ANO), tak i ... číst článek
Politologové o posměchu za Kolaříkovu nabídku „trojky“. Jak kauza zamává s Piráty? Politologové o posměchu za Kolaříkovu nabídku „trojky“. Jak kauza zamává s Piráty? Pirátská strana zažívá poslední měsíce poměrně turbulentní období. Partají otřásly během posledního ... číst článek
Babiš vyzval Fialu k demisi, sám to po duelu schytal. „Milouš Jakeš dneška,“ rýpl si kritik Babiš vyzval Fialu k demisi, sám to po duelu schytal. „Milouš Jakeš dneška,“ rýpl si kritik Andrej Babiš (ANO) v pořadu Partie Terezie Tománkové vyzval Petra Fialu (ODS) k demisi, podle něj by... číst článek

Další Osobnosti

zobrazit profil Glen Hansard
Glen Hansard
zobrazit profil Dominik Duka
Dominik Duka
zobrazit profil Petr Vaněk
Petr Vaněk
zobrazit profil Boris Hybner
Boris Hybner
zobrazit profil Lukáš Melník
Lukáš Melník
zobrazit profil Heath  Ledger
Heath Ledger
zobrazit profil Marta Boučková
Marta Boučková
zobrazit profil Zdeněk Ondráček
Zdeněk Ondráček