Vladimír Čapek

Profese: vítěz Survivoru 2022, IT konzultant

Související celebrity

Životopis

Vladimír Čapek se coby IT konzultant v jedné z největších českých počítačových firem stal vítězem soutěže Survivor Česko & Slovensko 2022. Získal titul a dva a půl milionu Kč.

Účastí v drsné reality show TV Nova Survivoru Česko & Slovensko 2022 v nehostinných podmínkách karibského ráje, tedy na ostrovech Dominikánské republiky, si Vladimír „Vláďa“ Čapek splnil obrovský sen.

VLADIMÍR ČAPEK JE PŘÍBUZNÝ EVY PERKAUSOVÉ

Není to žádný žabař, věřil si. Jak Vladimír Čapek řekl v medailonku na TV Nova, je univerzální, introvert i extrovert a velký fanoušek Survivoru. Na výhru měl ty nejvyšší ambice. Doufal, že to, že soutěž zná a má ji nakoukanou, by mu mohlo pomoci. Hru sledoval 13 let a velice ho zaujala, proto se přihlásil do castingu.

Čapek bodoval v soubojích o imunitu

Neuvěřitelné štěstí měl Vladimír Čapek hned v počátku Survivoru, kdy v prvním vyřazování byl jen krůček od vypadnutí. Avšak posléze se karty obrátily v jeho prospěch. Nejprve se stal šampionem duelové arény, když zvítězil třikrát (v závěru hru ho trumfla finalistka MasterChefa Chili).

V 21. díle Survivoru Vladimír Čapek na ostrově pod ohořelou kládou našel symbol skryté imunity, který mu přinesl jistý klid. V soubojích pak exceloval - náhrdelník individuální imunity vyhrál celkem osmkrát.

Jako druhý, tedy po operátorce výroby Johaně „Johy“ Špačkové se Vladimír Čapek dostal do TOP 3. Tu ale záhy vyhodila porota a Vláďa se ve finále utkal s o deset let mladší modelkou Veronikou „Veve“ Přikrylovou, kterou porazil. A získal tak nejen titul, ale i pohádkovou výhru 2,5 milionu korun.

Čapek byl nejstarším v Survivoru 2022

A jak se s ní rozhodl naložit? „Pro mě cesta po Survivoru bude určitě o tom, abych zlepšil život své rodiny. Mám totiž jeden velký rest. Chtěl bych pro ně mít zajištěné bydlení a tam pak mít celou rodinu. Takže to bude můj život po Survivoru,“ řekl TN.cz Vladimír Čapek, kterých byl nejstarším účastníkem Survivoru 2022. Ve hře oslavil 45. narozeniny.
Jak Vladimír Čapek prozradil, za největšího soupeře považoval o tři roky mladšího moderátora Tomáše Zástěru. Ten však byl nucen hru vzdát kvůli zranění.

O SURVIVORU 2022 ČTĚTE ZDE>>

Vladimír Čapek měl v době hry partnerku a dvě dcery, tu mladší vlastní. Sám je nevlastním bratrem primácké moderátorky Evy Hecko Perkausové.

 

Další Osobnosti

zobrazit profil Jana Kirschner
Jana Kirschner
zobrazit profil Olbram Zoubek
Olbram Zoubek
zobrazit profil Helena Štáchová
Helena Štáchová
zobrazit profil Vlasta Burian
Vlasta Burian
zobrazit profil Josef Škvorecký
Josef Škvorecký
zobrazit profil Jaroslav Dušek
Jaroslav Dušek
zobrazit profil Tomáš Fiala
Tomáš Fiala