Anna Dvořáková

Profese: herečka, influencerka

Související celebrity

Životopis

Anna Dvořáková se vydala v hereckých šlépějích své matky Barbory Munzarové, otce Jiřího Dvořáka a prarodičů Jany Hlaváčové a Luďka Munzara.

Stala se úspěšnou influencerkou. Anna Dvořáková (narozena 2001) tvoří především krátká videa na platformu TikTok, na níž ji sleduje více bezmála dva miliony příznivců.

ANNA DVOŘÁKOVÁ PRORAZILA DO AMERIKY?!

Ve videoklipu Noc střídá den zpěváka Jakuba Moulise si zahrála nevěrnou krásku. Anna Dvořáková se objevila také ve videoklipu Petra Lexy a jeho skupiny Slza ke skladbě K Vánocům chci jen tebe. Předvedla se též v amatérském filmu FIXIT (2019) a ve studentském snímku Zkouška dospělosti (2022).

S maminkou Barborou Munzarovou se Anna Dvořáková na place potkala v televizním psychologickém dramatu režiséra Jiřího Stracha a scenáristy Marka Epsteina Klec (2019). S otcem Jiřím Dvořákem v epizodě krimi seriálu Hlava Medúzy (2021) s názvem Krev na stříbrném plátně, kde si zahrála malou roli filmové klapky.

O ANNĚ DVOŘÁKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Mezi koníčky Anny Dvořákové patří tanec. Ráda hraje na kytaru a má též zkušenosti s modelingem.

Anna Dvořáková talent podědila po v roce 2009 rozvedených rodičích a po prarodičích, slavných hercích Luďku Munzarovi (†2019) a Janě Hlaváčové.

V březnu 2022 média přinesla zprávu, že Anna Dvořáková má přítele, jíž je hudebník Ondřej Kobrle.

 

 

Články o celebritě

Nejsilnější momenty loučení s Hlaváčovou (†85): Srdceryvný pláč vnučky a Medvecká o poslední schůzce Nejsilnější momenty loučení s Hlaváčovou (†85): Srdceryvný pláč vnučky a Medvecká o poslední schůzce V Národním divadle se rodina, přátelé, kolegové a veřejnost naposledy rozloučili s herečkou Janou Hl... číst článek
Spletité vztahy na pohřbu Hlaváčové (†85): Tajemství první řady! Kdo všechno přišel? Spletité vztahy na pohřbu Hlaváčové (†85): Tajemství první řady! Kdo všechno přišel? Široká veřejnost i umělecká obec se v pátek 26. ledna rozloučila s oblíbenou herečkou Janou Hlaváčov... číst článek
Slavná rodina Jany Hlaváčové (†85): Skoro každý je herec! Slavná rodina Jany Hlaváčové (†85): Skoro každý je herec! Poznali se, když už měl každý z nich za sebou jedno manželství. Jana Hlaváčová a Luděk Munzar pak sp... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Andrea Černá
Andrea Černá
zobrazit profil Sasha Calle
Sasha Calle
zobrazit profil Michal Novotný
Michal Novotný
zobrazit profil Marek Taclík
Marek Taclík
zobrazit profil Simona Babčáková
Simona Babčáková