Anna Dvořáková

Profese: herečka, influencerka

Související celebrity

Životopis

Anna Dvořáková se vydala v hereckých šlépějích své matky Barbory Munzarové, otce Jiřího Dvořáka a prarodičů Jany Hlaváčové a Luďka Munzara.

Stala se úspěšnou influencerkou. Anna Dvořáková (narozena 2001) tvoří především krátká videa na platformu TikTok, na níž ji sleduje více bezmála dva miliony příznivců.

ANNA DVOŘÁKOVÁ PRORAZILA DO AMERIKY?!

Ve videoklipu Noc střídá den zpěváka Jakuba Moulise si zahrála nevěrnou krásku. Anna Dvořáková se objevila také ve videoklipu Petra Lexy a jeho skupiny Slza ke skladbě K Vánocům chci jen tebe. Předvedla se též v amatérském filmu FIXIT (2019) a ve studentském snímku Zkouška dospělosti (2022).

S maminkou Barborou Munzarovou se Anna Dvořáková na place potkala v televizním psychologickém dramatu režiséra Jiřího Stracha a scenáristy Marka Epsteina Klec (2019). S otcem Jiřím Dvořákem v epizodě krimi seriálu Hlava Medúzy (2021) s názvem Krev na stříbrném plátně, kde si zahrála malou roli filmové klapky.

O ANNĚ DVOŘÁKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Mezi koníčky Anny Dvořákové patří tanec. Ráda hraje na kytaru a má též zkušenosti s modelingem.

Anna Dvořáková talent podědila po v roce 2009 rozvedených rodičích a po prarodičích, slavných hercích Luďku Munzarovi (†2019) a Janě Hlaváčové.

V březnu 2022 média přinesla zprávu, že Anna Dvořáková má přítele, jíž je hudebník Ondřej Kobrle.

 

 

Články o celebritě

Dcera Dvořáka a Munzarové Anička: Ukázala dědictví po babičce Hlaváčové (†85)! Dcera Dvořáka a Munzarové Anička: Ukázala dědictví po babičce Hlaváčové (†85)! Nedávno ztratila babičku Janu Hlaváčovou (†85), přesto v sobě Anna Dvořáková (22) našla sílu užívat ... číst článek
Nejsilnější momenty loučení s Hlaváčovou (†85): Srdceryvný pláč vnučky a Medvecká o poslední schůzce Nejsilnější momenty loučení s Hlaváčovou (†85): Srdceryvný pláč vnučky a Medvecká o poslední schůzce V Národním divadle se rodina, přátelé, kolegové a veřejnost naposledy rozloučili s herečkou Janou Hl... číst článek
Spletité vztahy na pohřbu Hlaváčové (†85): Tajemství první řady! Kdo všechno přišel? Spletité vztahy na pohřbu Hlaváčové (†85): Tajemství první řady! Kdo všechno přišel? Široká veřejnost i umělecká obec se v pátek 26. ledna rozloučila s oblíbenou herečkou Janou Hlaváčov... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Maisie Williams
Maisie Williams
zobrazit profil Michael Keaton
Michael Keaton
zobrazit profil Miles Teller
Miles Teller
zobrazit profil Gugu Mbatha-Raw
Gugu Mbatha-Raw
zobrazit profil Samuel Arnold
Samuel Arnold
zobrazit profil James McAvoy
James McAvoy
zobrazit profil Roman Říčař
Roman Říčař
zobrazit profil Eva Čížkovská
Eva Čížkovská