Abby Quinn

Abby Quinn

Datum narození: 14. 4. 1996
Místo narození: Michigan, USA
Výška: 159 cm
Profese: herečka
Znamení: Beran

Související celebrity

Životopis

Abby Quinn se stala jednou z hvězd hororu Hell of a Summer a mysteriózního thrilleru Někdo klepe na dveře (Knock at the Cabin).

Od sedmi let hrála na kytaru. Navštěvovala Detroit Country Day School a poté Abby Quinn začala studovat bakalářský obor na Carnegie Mellon University v Pittsburghu. Studium však přerušila a přestěhovala se do Los Angeles, aby se věnovala herecké kariéře.

Na filmovém plátně Abby Quinn debutovala drobnou rolí v dramatu The Sisterhood of Night (2014). Větší hereckou příležitost dostala v komedii Pevná linka (2017). Jednu z hlavních rolí ztvárnila v dramatu Radium Girls (2018). Objevila se v několika seriálech.

Abby Quinn se proslavila se jako Jordan Wilder v thrilleru Torn Hearts (2022) a coby M. Night Shyamalan v hororu Hell of a Summer (2023).

V hororovém mysteriózním thrilleru Někdo klepe na dveře (Knock at the Cabin), natočeném podle knižní předlohy amerického spisovatele Paula Tremblayeho, Abby Quinn ztvárnila Adriane, jež patří k vetřelcům, kteří drží rukojmí v chatě uprostřed lesů. Film byl na AppleTV Plus uveden v únoru 2023.

 

 

 

Další Herci

zobrazit profil Gabriela Míčová
Gabriela Míčová
zobrazit profil Sharon Pink
Sharon Pink
zobrazit profil Mark Kristián Hochman
Mark Kristián Hochman
zobrazit profil Věra Křesadlová
Věra Křesadlová
zobrazit profil Jana Kolesárová
Jana Kolesárová
zobrazit profil Michael B. Jordan
Michael B. Jordan
zobrazit profil Natasha Liu Bordizzo
Natasha Liu Bordizzo
zobrazit profil Jeremy Allen White 
Jeremy Allen White