Abby Quinn

Abby Quinn

Datum narození: 14. 4. 1996
Místo narození: Michigan, USA
Výška: 159 cm
Profese: herečka
Znamení: Beran

Související celebrity

Životopis

Abby Quinn se stala jednou z hvězd hororu Hell of a Summer a mysteriózního thrilleru Někdo klepe na dveře (Knock at the Cabin).

Od sedmi let hrála na kytaru. Navštěvovala Detroit Country Day School a poté Abby Quinn začala studovat bakalářský obor na Carnegie Mellon University v Pittsburghu. Studium však přerušila a přestěhovala se do Los Angeles, aby se věnovala herecké kariéře.

Na filmovém plátně Abby Quinn debutovala drobnou rolí v dramatu The Sisterhood of Night (2014). Větší hereckou příležitost dostala v komedii Pevná linka (2017). Jednu z hlavních rolí ztvárnila v dramatu Radium Girls (2018). Objevila se v několika seriálech.

Abby Quinn se proslavila se jako Jordan Wilder v thrilleru Torn Hearts (2022) a coby M. Night Shyamalan v hororu Hell of a Summer (2023).

V hororovém mysteriózním thrilleru Někdo klepe na dveře (Knock at the Cabin), natočeném podle knižní předlohy amerického spisovatele Paula Tremblayeho, Abby Quinn ztvárnila Adriane, jež patří k vetřelcům, kteří drží rukojmí v chatě uprostřed lesů. Film byl na AppleTV Plus uveden v únoru 2023.

 

 

 

Další Herci

zobrazit profil Maisie Williams
Maisie Williams
zobrazit profil Michael Keaton
Michael Keaton
zobrazit profil Miles Teller
Miles Teller
zobrazit profil Gugu Mbatha-Raw
Gugu Mbatha-Raw
zobrazit profil Samuel Arnold
Samuel Arnold
zobrazit profil James McAvoy
James McAvoy
zobrazit profil Roman Říčař
Roman Říčař
zobrazit profil Eva Čížkovská
Eva Čížkovská