Martin Hofmann

Datum narození: 31. 3. 1978
Místo narození: České Budějovice
Profese: herec
Znamení: Beran

Související celebrity

Životopis

Martin Hofmann je divadelní a televizní herec. Známý je z nekonečného seriálu Ulice. Jeho partnerkou byla nějaký čas Jitka Čvančarová.

Martin Hofmann nastoupil po maturitě na pražskou divadelní fakultu, kterou absolvoval pod vedením herce Borise Rösnera. Poté vyběhl na divadelní maratón.

MARTIN HOFMANN - JAK ZAPÍRAL PROSTITUTKU

V Divadle v Celetné hrál Cyrana z Bergeracu (Roxanu mu skvěla ztvárnila jeho tehdješí partnerka Jitka Čvančarová), Krysaře nebo Horatia v Shakespearově Hamletovi. Hostuje v Divadle Bez Zábradlí, Divadle v Řeznické nebo Městských divadlech pražských.

Proslavil se až v televizním seriálu Ulice, kde Martin Hofmann ztvárnil  ostavu Jaroslava Hejla (jeho seriálovou matou byla Hana Maciuchová). Předtím se ukázal v baladickém filmu Hanele režiséra Karla Kachyni nebo v psychologickém dramatu P.F. 77 JaroslavaBrabce.

Na televizních obrazovkách se Martin Hofmann opět předvedl roku 2019 v hlavní roli seriálu Jana Prušinovského a Petra Kolečka Most!, vysílaném na ČT.

Za ztvárnění vedlejší role v životopisném dramatu Havel (2020) byl Martin Hofmann nominován na Českého lva.

O MARTINU HOFMANNOVI ČTĚTE ZDE>>

Partnerkou Martina Hofmanna byla herečka Jitka Čvančarová, ale rozešla se s ním kvůli údajné nevěře. Martin Hofmann platil za sukničkáře, ale nakonec se usadil a v létě 2014 i oženil.

 

Další Herci

zobrazit profil Martina Randová
Martina Randová
zobrazit profil Renata Olárová
Renata Olárová
zobrazit profil Jan Tříska
Jan Tříska
zobrazit profil Krista Allen
Krista Allen
zobrazit profil Táňa Pauhofová
Táňa Pauhofová
zobrazit profil Klára Issová
Klára Issová
zobrazit profil Josef Polášek
Josef Polášek
zobrazit profil John Malkovich
John Malkovich