David Kraus

Datum narození: 13. 2. 1980
Místo narození: Praha
Profese: zpěvák, herec, režisér, textař, skladatel, tanečník
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Zpěvák, herec, textař a skladatel David Kraus vydává alba, hraje ve filmech a s Jaroslavem Duškem proháněl Pražany v taxi.

Nerealizovatelný. Tak zněl verdikt profesorů Ježkovy hudební konzervatoře, kterou David Kraus studoval tři roky. Řekli mu tím, že by neměl zpívat, ani hrát a už vůbec vystupovat před lidmi. David Kraus ale vydává alba, koncertuje a zahrál si třeba hlavní roli v Obrazu Doriana Graye. Zkrátka neposlechl.

OPILECKÁ JÍZDA DAVIDA KRAUSE

Po odchodu ze školy se David Kraus stal jednou z šelem skupiny Laura a její tygři. V roce 2002 vydal své první album David Kraus. Známou se stala píseň Zuzano, se kterou vyznával bezhraniční a nebojácnou lásku slovenské herečce Zuzaně Norisové. Dalším hitem se byla Nevinná, titulní píseň ke snímku Účastníci zájezdu.

S otcem, hercem a moderátorem Janem Krausem, vystupuje v pořadu Show Jana Krause. David Kraus a Jan Kraus si spolu zahráli v pohádce Královský slib. Dále se David Kraus objevil ve filmu Bolero, Vy nám taky, šéfe! nebo v Hezkých chvilkách bez záruky, kde hraje i jeho matka, herečka a výtvarnice Jana Krausová. Zápornou postavu David Kraus ztvárnil v muzikálu Příběh ulice.

O DAVIDU KRAUSOVI ČTĚTE ZDE>>

David Kraus nejraději poslouchá černošskou muziku ze 70. let 20. století. 

Herec, zpěvák, textař, skladatel a režisér David Kraus má bratry Adama a Jáchyma.

Pět let David Kraus chodil s exotickou zpěvačkou Nicole Chybovou. Jeho partnerkou a múzou byla i finalistka Miss Slovensko 2009 Petronela Pribilová a Miss České republiky 2009 Aneta Vignerová. V roce 2015 se dal dohromady s tenistkou Barborou Strýcovou. Po třech letech se rozešli. V březnu 2021 mu porodila dceru Ester modelka Sarah Opravilová.

 

Články o celebritě

Přehlídka návrhářek Tauchmanové a Eldin: Molu vládlo ňadro  Přehlídka návrhářek Tauchmanové a Eldin: Molu vládlo ňadro Stačil krok, a bylo venku! Na přehlídce návrhářek Jiřiny Tauchmanové a Jiřiny Eldin v Hartigovském p... číst článek
Kolaps hvězdy Smyslu pro tumor! Březina se zhroutil v divadle Kolaps hvězdy Smyslu pro tumor! Březina se zhroutil v divadle „To je dvojrole diktátora a židovského holiče a má to být parodie na Adolfa Hitlera,“ popsal osmadva... číst článek
Soukup prozradil jméno ženy, která mu stojí po boku: Už léta! Soukup prozradil jméno ženy, která mu stojí po boku: Už léta! „Já bych byl raději za box. Hele, aspoň budeme blízko sebe a bude to tam létat. Ty vaše thajboxy sto... číst článek

Další Zpěváci

zobrazit profil Vladimír 518
Vladimír 518
zobrazit profil František Nedvěd
František Nedvěd
zobrazit profil Matěj Homola
Matěj Homola
zobrazit profil Jiří Korn
Jiří Korn
zobrazit profil Sisa Sklovská
Sisa Sklovská
zobrazit profil Petr "Hoggy" Lexa
Petr "Hoggy" Lexa
zobrazit profil Petr Spálený
Petr Spálený