Markéta Hrubešová

Datum narození: 17. 3. 1972
Místo narození: Praha
Profese: herečka, modelka, spisovatelka
Znamení: Ryby

Související celebrity

Životopis

Herečka Markéta Hrubešová se ve filmu poprvé objevila v osmi letech. Když jí bylo jednou tolik, udělala si v herecké branži jméno ve snímku Oznamuje se láskám vašim, kde se i vysvlékla. A ne naposledy.

Od mala ji bavil tanec, zejména balet. Po základní škole nastoupila Markéta Hrubešová na Státní konzervatoř v Praze do hudebně dramatického oboru. To už měla za sebou několik rolí ve filmu. Mladinká si zahrála v pohádce O ptáku ohniváku nebo ve snímku Modré z nebe.

MARKÉTA HRUBEŠOVÁ NEJEN O DRUHÉM DÍTĚTI

Od konce osmdesátých let lákala Markéta Hrubešová oči, srdce i fantazii diváka (i v dalších snímcích totiž točila nemálo erotických scén, nejen s Lukášem Vaculíkem v teskném válečném snímku Karla Kachyni Oznamuje se láskám vašim).

Ve filmu Sedím na konári a je mi dobre ztvárnila židovskou dívku Ester (tam si zahrála s Bolkem Polívkou a Ondřejem Pavelkou). Nabídky jí chodily jedna za druhou. Žiletky, Konec básníků v Čechách nebo Divoké pivo si střihla v jeden jediný rok. Skrze svůdnou Alenu Krivou okouzlila ve Zdivočelé zemi. V pohádkové Saxáně a Lexikonu kouzel hrála zdravotní sestru.

O MARKÉTĚ HRUBEŠOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Kromě herectví byla Markéta Hrubešová také fotomodelkou. Ve dvaadvaceti se stala bohyní Playboye. Také ráda vaří. Své zkušenosti shrnula do kuchařky s názvem Tak vařím já, kterou nafotil její manžel David Kraus.

S fotografem Davidem Krausem má herečka dceru Christel Lilly. O rozpadu manželství Markéty Hrubešové se začalo spekulovat už v létě 2014. Krátce nato do společnosti uvedla svého přítele Petra Sysla, s nímž spolupracovala na pivní kuchařce. Na jaře 2016 se Petr Sysel a Markéta Hrubešová zasnoubili, a to herečka ještě nebyla rozvedená. Podle informací Blesku z listopadu 2016 se pár již rozvedl.

 

Články o celebritě

Markéta Hrubešová: Tanec jedině s alkoholem! Markéta Hrubešová: Tanec jedině s alkoholem! Herečka Markéta Hrubešová s přítelem vyrazila na Ples v Intru. Před jeho začátkem se přiznala, že be... číst článek
Luxusní Ples v Intru přilákal slavné: Souboj dekoltů! Pohublá Decastelo, sexy Borhyová i Hrubešová! Luxusní Ples v Intru přilákal slavné: Souboj dekoltů! Pohublá Decastelo, sexy Borhyová i Hrubešová! 61. ples konající se v hotelu International nezklamal. Dostavila se na něj celá řada známých tváří -... číst článek
Slavné osobnosti to na Plese v Intru pořádně rozjely: Holčičí jízda Řandové s Decastelo a Fajksovou! Slavné osobnosti to na Plese v Intru pořádně rozjely: Holčičí jízda Řandové s Decastelo a Fajksovou! Luxusní Ples v Intru přilákal slavné tváře, co se předvedly na pomyslném červeném koberci v těch nej... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Emma Watson
Emma Watson
zobrazit profil Michaela Kudláčková
Michaela Kudláčková
zobrazit profil Roger Moore
Roger Moore
zobrazit profil Jason Bateman
Jason Bateman
zobrazit profil Štěpán Krtička
Štěpán Krtička
zobrazit profil Mayim Bialik
Mayim Bialik
zobrazit profil Liam  Neeson
Liam Neeson
zobrazit profil Pavel Řezníček
Pavel Řezníček