Miluše Bittnerová

Datum narození: 10. 12. 1977
Přezdívka: Marilyn Monroe
Místo narození: Jičín
Profese: herečka, dabérka
Znamení: Střelec

Související celebrity

Životopis

Herečka Miluše Bittnerová, žena s vražedným dekoltem, dostala přezdívku Česká Marilyn Monroe.

Herectví se Miluše Bittnerová věnuje od svých patnácti let, kdy působila v poloprofesionálním divadle Jesličky v Hradci Králové. V dětství také začala s hrou na klavír, ovládá i kytaru či flétnu. Po maturitě se přihlásila do Prahy na DAMU, kde byl jejím školitelem režisér Ivan Rajmont.

MILUŠ BITTNEROVÁ SKONČILA NA VOZÍKU

Už během studií začala Miluše Bittnerová spolupracovat s divadelními režiséry Michalem Dočekalem či J. A. Pitínským a objevila se na scénách divadla Komedie či Národního divadla. Moderovala také ranní show na ztřeštěném Rádiu Limonádový Joe, bývá zvána k moderování společenských a charitativních akcí (je rovněž spoluzakladatelkou Nadačního fondu Pepina) a svůj hlas také propůjčuje dabingu.

Pro své velmi vyvinuté poprsí bývá Miluše Bittnerová označována za nejvnadnější českou herečku, někdy také za Českou Marilyn Monroe.

Miluše Bittnerová se objevila v řadě filmů či seriálů, např. Modrý kámen, Dámský gambit, Život na zámku, Bakaláři, Bankrotáři, VyprávějDobrá čtvrť, Poste restante, Ulice, Expozitura či Ordinace v růžové zahradě 2. Roli dostala i v několika zahraničních snímcích, jako třeba ve francouzské detektivce Maigret či německých snímcích Silný tým nebo Rebelka.

O MILUŠI BITTNEROVÉ ČTĚTE ZDE>>

Od roku 2008 se Miluše Bittnerová vdala za partnera Lukáše. Manželství nevydrželo. Začátkem září 2019 herečka přivedla na svět dceru Alžbětu, a to pouhé dva dny poté, co se tajně provdala za jejího otce, podnikatele Rendu.

 

Články o celebritě

Karty nelžou! Miminko u Vémolových, návrat Hanychové k Soukupovi Karty nelžou! Miminko u Vémolových, návrat Hanychové k Soukupovi Agáta je jedno velké chodící překvapení. Šokovala miminkem s Jaromírem Soukupem (54), které počali j... číst článek
Zemřela televizní věštkyně Jana Demeterová (†49): Co předpověděla slavným? Zemřela televizní věštkyně Jana Demeterová (†49): Co předpověděla slavným? Chodil k ní kdekdo! V posledním živém vysílání jedna z nejznámějších kartářek Jana Demeterová (†49) ... číst článek
Zemřela kartářka slavných Jana Demeterová (†49): Smrt si předpověděla Zemřela kartářka slavných Jana Demeterová (†49): Smrt si předpověděla Chodil k ní kdekdo! V posledním živém vysílání jedna z nejznámějších kartářek Jana Demeterová (†49) ... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Andy Serkis
Andy Serkis
zobrazit profil Eliška Balzerová
Eliška Balzerová
zobrazit profil Eva Jeníčková
Eva Jeníčková
zobrazit profil Jamie McShane
Jamie McShane
zobrazit profil Alena  Mihulová
Alena Mihulová
zobrazit profil Ondrej  Kovaľ
Ondrej Kovaľ
zobrazit profil Zdeněk Junák
Zdeněk Junák
zobrazit profil Karel Dobrý
Karel Dobrý