Denisa Pfauserová

Datum narození: 2. 1. 1989
Místo narození: Praha
Profese: herečka

Související celebrity

Životopis

Půvabná herečka Denisa Pfauserová si skvěle poradila s rolí rozmazlené princezny v české pohádce Řachanda aneb Co dáváš, to se ti vrátí.

Hlavní roli rozmazlené princezny Markétky Denise Pfauserové svěřila režisérka Marta Ferencová, která pohádku Řachanda natočila podle scénáře Daniela Michovského. Snímek je obsazen hvězdně. Hraje v něm mimo jiné Bolek PolívkaVilma Cibulková, Oldřich Kaiser, Jaromír Nosek, Jan Hrušínský, Petr Čtvrtníček, Ester Kočičková a Josef Rarach. Denisa se objevila také v pohádce České televize Rybička režiséra Karla Janáka. Zde jí nahrávali třeba Lenka Krobotová a komik Josef Polášek.

DENISA PFAUSEROVÁ O LÁSCE

Na filmovém plátně se poprvé ukázala v menších rolích např. ve filmu Colette (2013). Velká příležitost přišla s hlavní rolí Sofie, české dívky žijící v jižní Francii, ve filmu Prázdniny v Provence (2016) v režii Vladimíra Michálka. Vidět jste ji na televizní obrazovce mohli i v seriálech TV Nova Ordinace v růžové zahradě a Doktoři z počátků a v primáckých Vinařích.

Denisa Pfauserová pochází z Prahy. Po maturitě na gymnáziu Sázavská byla přijata na DAMU na katedru činoherního herectví, studia herectví dokončila na VOŠ herecké v Praze. Ještě na škole nastudovala roli Kateřiny v představení Modlitba pro Kateřinu Horovitzovou v režii Petra Kracíka Hraje v divadle V Dlouhé, Na Jezerce, ABC či se souborem Ztracená existence v divadle Ypsilon, jehož stálými kádry jsou třeba Martin Dejdar, Braňo Holiček, Jiří Lábus.

O DENISE PFAUSEROVÉ ČTĚTE ZDE>>

Rodiče i starší bratr herečky Denisy Pfauserové jsou ekonomové. Od dětství navštěvovala dramatické kroužky, účastnila se recitačních soutěží. Je velmi pohybově nadaná, tančila závodně latinskoamerické tance, mimo to se dlouhodobě věnovala i dalším druhům tance od baletu přes scénický tanec až po street dance či jazz dance. Při studiu na gymnáziu Přípotoční hrála ve školním dramatickém souboru. K jejím koníčků kromě tance patří baví jóga, jízda na koni a sporty jako lyžování, tenis, golf.

Denisa Pfauserová se v červnu 2021 provdala za svého dlouholetého partnera Jana Hrdinu. Ještě téhož roku se rozešli.

 

Články o celebritě

„Řachanda“ Pfauserová opět pod palbou kritiky: Kvůli běhu problémy s kojením?! „Řachanda“ Pfauserová opět pod palbou kritiky: Kvůli běhu problémy s kojením?! Jenom málo maminek je tak aktivních jako herečka Denisa Pfauserová (35). Svého velkého koníčku – běh... číst článek
Herečka Denisa Pfauserová: Poprvé bez dcery! Kameru měla v kabelce Herečka Denisa Pfauserová: Poprvé bez dcery! Kameru měla v kabelce Desetiměsíční holčičku svěřili do péče babiček a vyrazili na ples. Po dlouhé době nepřišla herečka s... číst článek
Kojící matky Myslivcová a Pfauserová na ČS plese: Trable s nalitými ňadry! Kojící matky Myslivcová a Pfauserová na ČS plese: Trable s nalitými ňadry! Tepláky vyměnily za krásné šaty a vyrazily plesat. Influencerka Dominika Myslivcová (29) zvolila rud... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Nina Divíšková
Nina Divíšková
zobrazit profil Johana Matoušková
Johana Matoušková
zobrazit profil Ruth Gemmell
Ruth Gemmell
zobrazit profil Oldřich Nový
Oldřich Nový
zobrazit profil Anna Čtvrtníčková
Anna Čtvrtníčková
zobrazit profil Barbora Bočková
Barbora Bočková
zobrazit profil Brigitte Bardot
Brigitte Bardot
zobrazit profil Lukáš Jůza
Lukáš Jůza