Robert Cejnar

Robert Cejnar

Datum narození: 8. 8. 1995
Místo narození: Praha
Profese: herec, hráč amerického fotbalu
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Hráč amerického fotbalu Robert Cejnar se do podvědomí divácké veřejnosti dostal rolí Vojty v romantickém snímku Něžné vlny, již získal díky castingu.

Sportovně nadaný Robert Cejnar se odmalička věnoval americkému fotbalu. V roce 2013 uspěl v castingu do filmu Něžné vlny. Tehdejší student Filmové školy Michael na pražském Opatově v něm porazil několik zkušenějších herců. V romantické komedii Jiřího Vejdělka si zahrál jednu z hlavních postav, Vojtu. Jeho lásku ztvárnila Lucie Šteflová a rodiče Táňa Pauhofová s Hynkem Čermákem.

V zahraniční produkci Robert Cejnar debutoval v německo-francouzsko-americkém akčním seriálu Bez hranic o mezinárodním týmu detektivů projíždějícím Evropou s cílem pochytat zejména sériové zločince. Z českých herců se v něm objevili také Klára Issová, Karel Roden či Anna Stropnická.

Jako moderátor se Robert Cejnar uplatnil v publicistickém pořadu Zprávy z Prahy (2014). Účinkoval ve videoklipu k singlu rappera Vladimíra Brože, přeznívaného Vladimir 518 či X-Kmen, Tady vládnu já.

 

Další Osobnosti

zobrazit profil Kate Winslet
Kate Winslet
zobrazit profil Katarína Szabados
Katarína Szabados
zobrazit profil Karel Svoboda
Karel Svoboda
zobrazit profil Ulrike Kotajná
Ulrike Kotajná
zobrazit profil Ernesto Che Guevara
Ernesto Che Guevara
zobrazit profil Susan Boyle
Susan Boyle
zobrazit profil Ivo Šmoldas
Ivo Šmoldas
zobrazit profil David Švehlík
David Švehlík