Mirai Navrátil

Datum narození: 11. 8. 1992
Místo narození: Ógaki, Japonsko
Profese: zpěvák, kytarista
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Mirai Navrátil je frontman, zpěvák a kytarista kapely Mirai, jež proslula hitem Když nemůžeš, tak přidej, který záhy na internetu nasbíral miliony zhlédnutí.

Vystudoval Právnickou fakultu Masarykovy univerzity v Brně. S muzikou Mirai Navrátil začínal společně s Šimonem Bílým ve skupině Dolls In The Factory. Zaujali mj. Richarda Krajča, který si jejich skladku vybral do filmu režisérky Karin Babinské Křídla Vánoc a zároveň Dolls In The Factory vzal coby předkapelu na druhou část turné Inzerát na jaře 2014.

MIRAI NAVRÁTIL - ROZHOVOR NAJDETE ZDE>>

Zlom v kariéře muzikantů Miraie Navrátila a Šimona Bílého nastal na podzim 2014, kdy podepsali smlouvu s vydavatelstvím Universal Music. To se věnuje zejména novým výrazným talentům. Skupina Mirai, jejímž členem se stal ještě kytarista Michal Stulík, vznikla roku 2015, kdy debutovala singlem Dítě robotí.

Hitem se stal i song Pojď, zapomenem

Trojice nadaných muzikantů z kapely Mirai, která pochází ze severomoravské pánve, respektive žije ve Frýdku-Místku, na své cestě za slávou pokračovala písní Cesta z města.

Skupina proslula hitem Když nemůžeš, tak přidej, který okamžitě začal bodovat jak v rádiích, tak na internetu, kde záhy po zveřejnění nasbíral miliony zhlédnutí. Další posluchači oblíbenou písní se stala Pojď, zapomenem.

O SKUPINĚ MIRAI ČTĚTE ZDE>>

Kapela Mirai bodovala na Zlatém slavíkovi Mattoni 2017. Odnesla si hned tři ptáky, a to v kategorii Objev roku a dva díky hitu Když nemůžeš, tak přidej, který se stal jak neoblíbenější písní Radia Impuls, tak nejstreamovější skladbou. Skupina zabodovala i v Cenách Anděl 2018, a to v kategorii Objev roku.

Kapelu Mirai zasáhla nečekaná smrt

Stále populárnější skupinu Mirai, tedy především jejího bubeníka Šimona Bílého, potkalo v září 2017 strašné neštěstí. Tragicky zahynula jeho manželka Denisa. Bylo jí 26 let.

V roce 2021 přijal Mirai Navrátil nabídku České televize účinkovat v 11. řadě soutěže StarDance ...když hvězdy tančí. Jeho partnerkou se v ní stala tanečnice a lektorka Lenka Nora Návorková. Zvěpák v soutěži skončil kvůli koronaviru.

V Andělech 2021 kapela Miraie Navrátila vyhrála v kategorii Skupina roku, a to díky albu Maneki Neko.

O MIRAI NAVRÁTILOVI ČTĚTE ZDE>>

Muzikant s japonskými kořeny Mirai Navrátil se v roce 2018 zasnoubil s dlouholetou přítelkyní Nikolou. Místo svatby, ale záhy přišel rozchod. V roce 2020 se provalil zpěvákův utajovaný vztah s manažerkou Michaelou.

 

 

 

Články o celebritě

Brožová na Maledivách, Bočanová s Andrlovou zdraví z Kanárů: Hvězdy prchají před mrazem! Brožová na Maledivách, Bočanová s Andrlovou zdraví z Kanárů: Hvězdy prchají před mrazem! Na Česko udeřily silné mrazy a mnohé celebrity se rozhodly frnknout do tepla k moři! Sociální sítě s... číst článek
Mirai po rozchodu pobavil: Dovolená s chlapem i vyznání! V rozpacích Havlová i jeho taťka   Mirai po rozchodu pobavil: Dovolená s chlapem i vyznání! V rozpacích Havlová i jeho taťka Už víc než půl roku je single, ale to jeho fanynky netušily. Mirai Navrátil (31) se už loni v létě r... číst článek
Ex Miraie Navrátila po rozchodu nezahálí: V Thajsku s novým chlapem! Ex Miraie Navrátila po rozchodu nezahálí: V Thajsku s novým chlapem! Teprve před pár týdny vyšlo najevo, že Mirai Navrátil (31), frontman kapely Mirai, se po 4 letech ro... číst článek

Další Zpěváci

zobrazit profil Dannie (Daniela Langoska Samoura)
Dannie (Daniela Langoska Samoura)
zobrazit profil Tamara Klusová
Tamara Klusová
zobrazit profil Tomáš Klus
Tomáš Klus
zobrazit profil Pavla Břínková
Pavla Břínková
zobrazit profil Daniel Nekonečný
Daniel Nekonečný
zobrazit profil Adéla Elbel
Adéla Elbel