Tomáš Kraus

Datum narození: 12. 7. 1976
Místo narození: Plzeň
Profese: moderátor, reportér, DJ
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Reportér, moderátor a DJ Tomáš Kraus, součástí jehož image se již před řadou let stala bekovka, začátkem roku 2013 posílil tým redakce VIP zpráv! TV Prima.

Po čtyřech letech moderování ranní show v rádiu Kiss proton v Plzni byl Tomáš Kraus roku 2004 „zlanařen“ do rádia Frekvence 1. Jeho pořad Rande lámal rekordy poslechovosti. Posléze na F1 moderoval ranní show. Založil si vlastní reklamní agenturu. Dočkal se nabídek z Českého rozhlasu a z dalších rádií.

TOMÁŠ KRAUS – JAK MU HROZILA NAKLÁDAČKA

Řadu let Tomáš Kraus spolupracoval s TV Nova; od startu kanálu Nova Cinema tam působil coby Hvězdný reportér. Počátkem roku 2013 posílil tým redakce VIP zpráv! TV Prima. Ani zde neodložil bekovku, která se již před lety stala součástí jeho image.

Po Janu Krausovi a Martinu Krausovi se moderátor, reportér, působící léta jako DJ, Tomáš Kraus stal třetím nositelem tohoto příjmení, kteří se na Primě pravidelně objevovali.

O TOMÁŠI KRAUSOVI ČTĚTE ZDE>>

Většina partnerek Tomáše Krause zůstala veřejnosti utajena. Co prozradil, bylo, že nepraktikuje sex na jednu noc. Objevily se spekulace o jeho vztahu s kolegyní, moderátorkou a modelkou Evou Perkausovou, které se ale nepotvrdily.

 

Další Moderátoři

zobrazit profil Michaela Šmídová
Michaela Šmídová
zobrazit profil Partik Rokl
Partik Rokl
zobrazit profil Brigita Zlámalová
Brigita Zlámalová
zobrazit profil Eva Decastelo
Eva Decastelo
zobrazit profil Kazma (Kamil Bartošek)
Kazma (Kamil Bartošek)
zobrazit profil Aleš Cibulka
Aleš Cibulka
zobrazit profil Karel Voříšek
Karel Voříšek
zobrazit profil Jiří Janeček
Jiří Janeček