Jordan Haj

Jordan Haj

Datum narození: 1. 10. 1988
Místo narození: Praha
Profese: herec, zpěvák, kytarista, překladatel 
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Herec, zpěvák a kytarista Jordan Haj se roku 2020 stal jedním ze soutěžících úspěšné show TV Nova Tvoje tvář má známý hlas.

Po maturitě na gymnáziu se zaměřením na divadlo v Izraelském Kibucu Jordan Haj, celým jménem Jordan Haj Hossein, nastoupil roku 2010 na pražskou DAMU na obor Herectví činoherního divadla pod vedenímEvy Salzmannové a Alois Švehlíka.

JORDAN HAJ - PROČ PŘESTAL KOUŘIT?

Do povědomí veřejnosti se coby herec Jordan Haj dostal ztvárněním Vojty v seriálu Vyprávěj. Výraznější role dostal v seriálech Clona a Gympl s (r)učením omezeným. Větší roli Roma Djarga si zahrál také v dánském výpravném seriálu 1864. Objevil se mj. v životopisném dramatu Colette nebo v komedii Šťastná.

Je také frontmanem, zpěvákem a kytaristou kapely Peter Pan Complex. Jordan Haj se též věnuje psaní scénářů a překladatelství.

V roce 2020 Jordan Haj přijal nabídku TV Nova pobavit její diváky v show Tvoje tvář má známý hlas.

Kromě češtiny Jordan Haj mluví anglicky a hebrejsky. Ovládá i arabštinu, francouzštinu a ruštinu.

O JORDANU HAJOVI ČTĚTE ZDE>>

S moderátorkou Emmou SmetanaJordan Haj dceru Lennon Marlene Haj Smetana, která se jim narodila roku 2016. V dubnu 2021 přišla na svět dcera Ariel Ava.

 

Články o celebritě

Módní kritička Blesku Ina T. se vdala: Úchvatné šaty, ženich v uniformě, polibek v záklonu a hvězdní hosté! Módní kritička Blesku Ina T. se vdala: Úchvatné šaty, ženich v uniformě, polibek v záklonu a hvězdní hosté! Influencerka Ina T. (37) řekla ANO svému snoubenci Václavovi! Svatba se odehrála na zámku Mcely, kde... číst článek
Potupa Emmy Smetany: Partner Jordan na párty, ona čekala v autě Potupa Emmy Smetany: Partner Jordan na párty, ona čekala v autě Emma Smetana (36) a Jordan Haj (35) byli pozvaní na Britské velvyslanectví. Ovšem dovnitř pustili je... číst článek
Rádce Aha! Jak bojovat s alopecií Rádce Aha! Jak bojovat s alopecií Alopecie je onemocnění, které způsobuje vypadávání vlasů. Postižení i jejich okolí se často ptají po... číst článek

Další Osobnosti

zobrazit profil Jaroslav  Soukup
Jaroslav Soukup
zobrazit profil Andrej  Chalimon
Andrej Chalimon
zobrazit profil Alena Dernerová
Alena Dernerová
zobrazit profil Colton Haynes
Colton Haynes
zobrazit profil Tomáš Kohoutek
Tomáš Kohoutek
zobrazit profil Zdeněk Štefek
Zdeněk Štefek
zobrazit profil Tomáš Helebrant
Tomáš Helebrant
zobrazit profil Jaromír Bosák
Jaromír Bosák