Michelle Rodriguez

Datum narození: 12. 7. 1978
Místo narození: San Antonio, Texas, USA
Výška: 165 cm
Profese: herečka
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Michelle Rodriguez, celým jménem Mayte Michelle Rodriguez, se proslavila rolí Any Lucie Cortez v seriálu Ztraceni. Hvězdou se stala v sérii filmů Rychle a zběsile.

V osmi letech se Michelle Rodriguez odstěhovala se svou matkou do Dominikánské republiky a od jedenácti žila v Portoriku. Zakotvila v New Jersey, kde později udělala maturitu. Před kamerou se poprvé prosadila v reklamách.

MICHELLE RODRIGUEZ ÚPLNĚ NAHÁ >>

První ústřední postavu, problémovou teenagerku Dianu Guzman, která si zvolila cestu agrese a stala se boxerkou, Michelle Rodriguez ztvárnila v roce 2000 v scfi-fi thrilleru Boxerka. Zabodovala v seriálu Ztraceni, kde hrála policistku Anu Luciu Cortez.

Její hvězdný postup pokračoval v akčním snímku S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení (2003) nebo ve fantasy Avatar a jeho dalších dílech. To již Michelle Rodriguez zářila v akčním thrilleru Rychle a zběsile a jeho pokračováních.

V roce 2002 se Michelle Rodriguez umístila na 77. místě žebříčku 102. nejvíce sexy žen světa magazínu Stuff a na 34. příčce žebříčku časopisu Maxim.

Svůj hlas Michelle Rodriguez propůjčila jednomu z mariňáků ve videohře Halo 2 či Liz Ricarr v animovaném seriálu IGPX.

O MICHELLE RODRIGUEZ ČTĚTE ZDE >>

Michelle Rodriguez nějakou dobu chodila s hvězdou Rychle a zběsile Vinem Dieselem. V roce 2006 do hledáčku jejího zájmu dostal herec Colin Farrell. V červenci 2006 v britském Cosmopolitanu přiznala, že „experimentuje“ se ženami.

V listopadu 2006 hvězda Terminátora 3:Vzpoura strojů Kristanna Loken, která se otevřeně hlásí k bisexualitě, časopisu The Advocat řekla, že má s Michelle Rodrigurz vážný vztah.

V dubnu 2007 Kristanna Loken na otázky týkajících se Michelle Rodriguez odvětila: „Jsme skvělé kamarádky. Vždy zůstane má nejlepší a nejbližší přítelkyně a vždy budu Michelle milovat.“

 

Další Herci

zobrazit profil Daniela Kolářová
Daniela Kolářová
zobrazit profil Richard Autner
Richard Autner
zobrazit profil Linda Rybová
Linda Rybová
zobrazit profil Vilma Cibulková
Vilma Cibulková
zobrazit profil Daniel Henney
Daniel Henney
zobrazit profil Petra Vraspírová
Petra Vraspírová
zobrazit profil Aleš Háma
Aleš Háma
zobrazit profil Angus Sampson
Angus Sampson