Miroslav Etzler

Datum narození: 22. 12. 1964
Místo narození: Ostrava
Profese: herec

Související celebrity

Životopis

Miroslav Etzler, který se proslavil seriálovými a filmovými rolem, má velmi pestré soukromí a netají se láskou k ženám.

Vyrůstal v Ostravě, kde studoval a účinkoval v amatérském divadelním souboru Depeše. Miroslav Etzler ztvárnil i menší role v operetě státního divadla Ostrava. Po Janáčkově konzervatoři působil ve Státním divadle v Brně. Zahrál si zde např. v inscenacích Zvěstování Panny Marie nebo Stavrogin.

MIROSLAV ETZLER V HLEDÁČKU EXEKUTORA

Etzlera proslavila Pojišťovna štěstí

V letech 1992 až 2000 účinkoval v pražském Národním divadle, kde hrál mj. v představeních Sluha dvou pánů, Mnoho povyku pro nicVišňový sad, Rok na vsi nebo Kristinčin návratMiroslav Etzler také hostoval v divadle Ungelt.

Na televizní obrazovce Miroslava Etzlera asi nejvíce proslavila role v oblíbeném seriálu TV Nova  Pojišťovna štěstí, kde si zahrál jednu z hlavních postav, a to ředitele pojišťovny Tomáše Krause. Milovníci seriálů si jej jistě všimli také v Cestách domů nebo v Ordinaci v růžové zahradě.

V show Tvoje tvář skončil Etzler poslední

Výčet filmů v nichž se Miroslav Etzler objevil je dlouhý. Jmenujme alespoň snímky Díky za každé nové ráno, Čas sluhů, Mazaný Filip, Jak se krotí krokodýli, Hranaři, Jak ulovit miliardáře nebo Naděje.

V roce 2016 si Miroslav Etzler zazpíval v druhé řadě show Tvoje tvář má známý hlas. Skončil osmý, tedy poslední.

O MIROSLAVU ETZLEROVI ČTĚTE ZDE>>

Soukromí Miroslava Etzlera je velmi pestré. Se svou první partnerkou má dcery Markétu a Magdalénu. Poté se jeho partnerkou stala herečka Zuzana Bydžovská. S ní má syna Kristiána.

Na Miroslava Etzlera se provalila nevěra

Posléze se oženil s herečkou Vilmou Cibulkovou, která má z předchozího vztahu dceru Šimonu. Jejich vztah se zdál idylický až do roku 2011, kdy se na Miroslava Etzlera provalila nevěra. Jeho milenkou se stala o ředu let mladší kolegyně Radka Pavlovčinová, ale ani s tou mu vztah nevydržel. Miroslav Etzler s Vilmou Cibulkovou se sice snažili manželství zachránit, ale v roce 2012 se definitivně rozešli.

Další přítelkyní Miroslava Etzlera se stala o víc než generaci mladší Helena Bartalošová, která mu roku 2018 porodila syna Samuela

 

Další Herci

zobrazit profil Jeremy Renner
Jeremy Renner
zobrazit profil Daisy Ridley
Daisy Ridley
zobrazit profil Jakub Janatka
Jakub Janatka
zobrazit profil Dana Hlaváčová
Dana Hlaváčová
zobrazit profil Lubomír Lipský
Lubomír Lipský
zobrazit profil Anna Kameníková
Anna Kameníková
zobrazit profil Karolína Šafránková
Karolína Šafránková