Josef Mladý

Josef Mladý

Datum narození: 4. 2. 1977
Místo narození: Mostiště u Velkého Meziříčí
Profese: politik TOP 09, podnikatel
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Politik a podnikatel Josef Mladý, někdejší spolumajitel firmy Eurowagon, se v parlamentních volbách 2017 stal lídrem TOP 09 v Kraji Vysočina.

Po oboru management cestovního ruchu hotelové školy ve Velkém Meziříčí Josef Mladý absolvoval řadu různých vzdělávacích programů, například Kaplan International Colleges v Irsku nebo European School of English na Maltě. V letech 2013 až 2014 studoval na renomované škole AVT Business School v Kodani.

V cizině získával také pracovní zkušenosti a začátkem roku 2005 založil firmu na výrobu speciálních skříňových přívěsů a mobilních kontejnerů. Roku 2017 se Josef Mladý rozhodl pro radikální změnu, svůj podíl v prosperující společnosti Eurowagon prodal a pustil se do podnikání v agroturistice.

V politice začal podnikatel Josef Mladý působit v roce 2010, kdy vstoupil do TOP 09 a spoluzaložil místní organizaci ve Velkém Meziříčí. V parlamentních volbách 2017 se stal lídrem TOP 09 v Kraji Vysočina.

Josef Mladý je ženatý a má dvě dcery. Jeho koníčkem je ochotnické divadlo. V Tasově založil soubor Tastyjátr, jehož je hercem i režisérem.

VŠE O PARLAMENTNÍCH VOLBÁCH 2017 NAJDETE ZDE>>

 

Články o celebritě

Další Politici

zobrazit profil Jaroslav Malý
Jaroslav Malý
zobrazit profil Richard Falbr
Richard Falbr
zobrazit profil Zdeněk Nytra
Zdeněk Nytra
zobrazit profil Jiří Kulhánek
Jiří Kulhánek
zobrazit profil Jaroslava Němcová
Jaroslava Němcová
zobrazit profil Josef Švarcbek
Josef Švarcbek
zobrazit profil Petr Holeček
Petr Holeček
zobrazit profil Ivo Valenta
Ivo Valenta