Související celebrity

Životopis

Herečka Vlastina Kounická Svátková se potkala s agentem 007. Hrála totiž v bondovce Casino Royale (2006), kde Jamese Bonda ztvárnil uhrančivý Daniel Craig.

Vystudovala pedagogiku v Bratislavě a masmediální komunikaci v Trnavě. Nějakou dobu Vlastina Svátková pracovala jako redaktorka v magazínu Elle.

VLASTINA SVÁTKOVÁ SI PROŠLA PEKLEM

Poprvé se Vlastina Svátková před televizní kameru postavila při natáčení seriálu režiséra Jiřího Adamce Pojišťovna štěstí (2004), kde hlavní role ztvárnili Miroslav Etzler, Kateřina Brožová a Alena Antalová.

Do úplně jiného světa se Vlastina Svátková dostala v bondovce. Objevila se v Casinu Royale (2006) režiséra Martina Campbella, kde agenta 007 ztvárnil Daniel Craig. V 15dílném komediálním seriálu Černá sanitka se na place potkala s Romanem Zachem, Jitkou Schneiderovou či s Evou Decastelo. Vedlejších roli dostala od scenáristy a režiséra komedie Ženy v pokušení (2010) Jiřího Vejdělka, který si za představitelku hlavní postavy vybral Elišku Balzerovou.

Jednu z klíčových postav Vlastina Svátková ztvárnila ve dvoudílném thrilleru natočeném na motivy osudu zločince Radovana Krejčíře Gangster Ka a Gangster Ka 2 Afričan, kde se potkala mj. s Hynkem Čermákem či Predragem Bjelacem. Hlavní roli Vlastina Svátková dostala ve filmu Touha motýla. Režisérem a scenáristou snímku byl její bývalý manžel Dan Svátek.

O VLASTINĚ KOUNICKÉ SVÁTKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

V roce 2005 se tehdy začínající herečka Vlastina vdala za filmového režiséra, scenáristu, producenta a herce Dana Svátka. Mají spolu syny Adama a Kryštofa. Rozvodem svůj svazek ukončili v roce 2013.

Slovenská herečka Vlastina Svátková poté chodila s producentem Adamem Dvořákem a v srpnu 2016 se objevila po boku filmového producenta Jiřího Kounického, za něhož se téhož roku provdala a záhy mu porodila syna Matyáše. V září 2020 Vlastina Svátková oznámila, že jejich vztah se chýlí k rozvodu.

 

 

 

 

Další Herci

zobrazit profil Miloš Kopecký
Miloš Kopecký
zobrazit profil Václav Liška
Václav Liška
zobrazit profil Filip Blažek
Filip Blažek
zobrazit profil Petr Vančura
Petr Vančura
zobrazit profil Giovanni Ribisi
Giovanni Ribisi
zobrazit profil Eva Vidlařová
Eva Vidlařová
zobrazit profil Rosalie Malinská
Rosalie Malinská
zobrazit profil Patrick Stewart
Patrick Stewart