princ Louis Arthur Charles

Datum narození: 23. 4. 2018
Místo narození: Londýn, Spojené království
Profese: princ z Walesu
Znamení: Býk

Související celebrity

Životopis

Princ Louis Arthur Charles, třetí potomek vévodkyně Kate a prince Williama, spatřil světlo světa krátce po 11. hodině dopolední britského času 23. dubna 2018.

Již sedm hodin po porodu vyšla vévodkyně Kate z porodnice v rudých šatech s bílou krajkou kolem krku. V náruči držela novorozeného prince Louise Arthura Charlese, kterého přišla ukázat čekajícímu davu britských fanoušků. Princátko mělo na hlavě bílou pletenou čepičku a bylo přikryto v bílé zavinovačce.

PRINC SE NARODIL BEZ PROBLÉMŮ

Trojnásobná matka Kate Middleton vypadala naprosto svěže a jako vždy upraveně. Ostatně tomu tak bylo i při předchozích porodech syna George a dcery Charlotte.

Princ z Walesu vážící 3,8 kilogramu se narodil v 11:01 místního času (12:01 SELČ) 23. dubna 2018, několik hodin poté, co Kate do porodnice St. Mary’s v londýnské části Paddington převezli.

„Královský pár by rád poděkoval celému personálu nemocnice za jejich péči, které se jim dostalo. Dále by také rádi poděkovali všem za jejich vřelá přání,“ uvedl palác na Twitteru. Vévodkyně Kate se s manželem Williamem a novorozeným princem ještě téhož dne vrátili domů.

Princ Louis Arthur Charles se stal čtvrtým následníkem trůnu.

 

Články o celebritě

Další Osobnosti

zobrazit profil Filip Pošivač
Filip Pošivač
zobrazit profil Arnošt Lustig
Arnošt Lustig
zobrazit profil Libor Hruška
Libor Hruška
zobrazit profil Maisie Williams
Maisie Williams
zobrazit profil Jan Kopecký
Jan Kopecký
zobrazit profil Ladislav Hynek
Ladislav Hynek
zobrazit profil Jaromír Jágr
Jaromír Jágr
zobrazit profil Marcela Urbanová
Marcela Urbanová